上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
94  125.0k

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-9-29 12:32 PM 發表
我都買了半主!!:096: :096:
好好分,等收錢吧:071: :027:

支持一下C兄先,祝贏多D,頭場差一粒就收錢,昨晚一早買有1.5倍:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-6 12:29 PM 發表

講個笑話你知, 我買左神戶勝利船+1, 相信...如果一早post我買神戶勝利船+1, 一定大把人笑:096:  
如果係亞洲盤,我都要神戶勝利船:071: 最多佢贏一粒走盤:096: 唔會笑,我成日出冷野都係俾人笑,最緊要係有錢贏,俾人笑又如何呢?:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-6 12:33 PM 發表

可能完場...一樣比人笑:096:
31'http://www.gooooal.com/www/img/now1.gif上 鹿島鹿角 2-1 神戶勝利船  
收錢了,可惜我冇買10萬:096: 買左10元:098:

祝大家贏多D,出街睇生化危機了,各位繼續殺馬會,水手變平半可以小注玩下:027:

支持C兄先

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-11 11:09 PM 發表

多謝兄弟撐我post, 分析好詳盡:036:

不過...如果真係要我一定買邊隊羸
, 我會揀FC達拉斯  :027:
支持,同路,不過都係要睇埋明早的飛數先下注:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-14 10:51 PM 發表
pc01088...今晚先中一關史雲斯 :096:   我地一齊叫糊啦:098:
一齊嗌爆唐仔:071:
支持一下先,冇問題啦,一定主WIN,殺呀:096: 我貪心要1比0波膽:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-14 10:56 PM 發表

:096:   比p仔發現左tim, 咁記住幫手嗌唐仔win呀:097:
其實今晚冇乜好波好玩,自己選史雲斯過下引算,唐卡幫你地打氣,自己小注細波,祝你地繼續贏多D,你昨晚4串11贏唔少啦,有排玩可以,今晚其實得場友誼賽可以諗諗,其他真係好難玩:041:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-15 08:40 AM 發表

我地條3關又全中:096: 呢兩日大豐收呀:071:
我只知頭2關,第3關在那兒,消失的密室,點解我成日睇唔到架:043: :043: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆