上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
48  19.3k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-23 12:06 AM 發表

冇可能~~~佢win多過5000千~
算啦~~~
我唔計佢分係俾面佢:096:
佢太強了
我想問今晚玩唔玩架,我都唔知玩唔玩好:096: 其實我只係好運也,每個人都好強架,只不過佢地收收埋埋,我地咁玩好有壓力架

學阿叔話:你有壓力,我有壓力,唔好迫我呀,我要爆啦:096:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-23 12:31 AM 發表

係2天後:096:
今日休戰,但我照出艾夫斯堡入球大波波1.95倍 5,000分哂冷:096:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-24 10:07 PM 發表
第7天成績
1)泰達斯 4749分(+中特別場)
2)燈王 7659.995分(+中特別場)
3)敢死隊 4019分(冇參與3天-900)
4)johnnykck 19377分(冇參與1天-300)
5)四眼輝1360分
6)西吹0分(冇參與7天)
7)風少爺925分(+中特別 ...
又話來過,點解會當冇玩2天既:096: :096: :096:

引用:
原帖由 泰達斯 於 2007-5-23 12:52 AM 發表

5000分:096:
睇睇第一頁:096:
我擺明玩野:096:

投注本金5000分
單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分

24 May 07  結餘5000分

過關3串4
半場主客和精英隊勝(2.25倍)
主客和維迪斯勝1.8倍
入球大細利伯泰迪大(1.85倍)
150分

結餘5000分 - 600分=4400分

單場
讓球主客和史達[-1] 對 史卓加斯特[+1]
史卓加斯特[+1]勝(2.1)1,000分
單場
主客和史達 對 史卓加斯特
史卓加斯特勝(4.8)500分

結餘:4,400分-1,500分=2,900分:071:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-5-26 02:27 AM 發表
我多口問句percyng兄係唔遲左出post!唔係要30分鐘前出?
好,我再出過~
單場
入球大細英格蘭B隊細波2。25倍
1,000分
結餘4,400分-1,000分=3,400分:030: :025:

過關3串1
讓球神戶勝利船(0)1.77倍
入球大細甲府風林大1.72倍
入球大細大分三神細1.72倍
1,000分

過關2串1
讓球神戶勝利船(0)1.77倍
入球大細甲府風林大1.72倍
1,000分

單場 讓球神戶勝利船(0)1.77倍

結餘3,400-3,000=400分:096:

好,今晚又認真玩番下先,可能認真要輸到0分:071: :044:

30/5:

單場: 讓球奧地利(-0.25) @1.98 投注1000分
單場: 主客和奧地利勝@2.15 投注 1000分
單場: 主客和富明尼斯勝 @1.75 投注 1000分      
單場: 半場主客和奧地利勝@3 投注 1000分
過關2串1   
讓球奧地利(-0.25) @1.98
主客和富明尼斯勝 @1.75   投注1000分

結餘:5000-5000=0:044::096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆