上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
94  125.0k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-11-11 10:39 AM 發表
10 Nov 終止九連敗!大勝一日!:098: :071: :098:
紐卡素(0)客勝@1.85-----走1:1
漢堡(0/+0.5)客勝@1.80(1.4)-----W1:1
查爾頓 主勝@1.75-----W3:0
葉士域治 主勝@2.00------W6:0
狼隊 主勝@1.68------W1:0 ...
都話起身收錢,全中,勁:041:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-11-12 04:58 PM 發表

全力支持:098:
全力等你出心水:098: :071:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-11-12 06:22 PM 發表

me 2 ...!! 近日..又著燈喇..!! :071: :071:
今晚會熄燈,到我著燈:096: :096:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-11-12 06:32 PM 發表

哈哈...今晚P兄買邊隊先...?
我好少可咁早出左心水架,你自己搵下啦:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-11-12 10:49 PM 發表
今日會投注係.....

12 Nov足球投注

讓球過關3x4
1860慕尼黑  @1.92
高雲地利  @2.03
馬里迪莫  @2.12
全部高水,好膽色:041:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-11-16 09:02 PM 發表
星期五 1  英格蘭 U21  
主 其他  20.00 ////////// 主

星期五 2  史雲斯
Small//////////和

星期五 3  奧地利
主5.25///////////2.75

星期五 4  法國
和4.7////////////摩洛哥3.5

今日我 ...
頭兩場非常好,自己都睇好,第3/4場就同你相反:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-11-17 12:31 AM 發表
周師兄,ponti兄兩位好!打個招呼sleep,我病唔講喇!:028:
咁就要早點睡,快D好:041:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-11-17 12:32 AM 發表

第四場老友小心:096:

二個月來今日最正經,,:097:
知道,所以唔買,如買第4場我會要大好過要-1主,主就一定唔買,咁鬼小倍率,大都叫做好分:096:

今天只要第一場半主穩膽,另博史仔贏唔到,都係得過博字,希望得:071:

好啦,我都睡了:028:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-11-17 09:19 AM 發表
星期六 1英格蘭甲組聯賽奧連特  對  白禮頓  17/11 20:29
1.92

1.92
星期六 3國際賽南非  對 美國  17/11 21:29
1.92

1.92
星期六 4歐洲國家盃外圍賽威爾斯  對 愛爾蘭  17/11 22:5 ...
咁早,支持一下先:071: :098:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-11-19 01:54 AM 發表

多謝老友:071:

我在Happy中:097:
HAPPY唔預我:046: :046: 我由早輸到晚,冇錢happy:043: :043: :029: :029: :030: :030: :032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆