上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
94  125.0k

支持一下先,小注玩下

引用:
原帖由 ponti 於 2007-12-1 10:11 PM 發表

我一叉野,,細細地,,撐下D老友場都要:027:
1000都話細,你買4串1呀?.?:044:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-12-3 12:11 AM 發表

飛燕諾主其他:041:

阿特蘭(大)

liverpoolDraw3.40 <-------------保頓追番粒:097:

3x4大茶飯:071:
2串1都肥仔水啦,可惜我昨晚買錯野,贏變輸,川迪轉平半唔敢買,就去買其他即死:043: :043: :043:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-12-3 03:48 PM 發表
3 Dec 買條2串1算數!:036:   

曼聯(-1)主勝@1.55
黑池(0/-0.5)客勝@1.88
等收錢:071: :098: :041:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-12-5 05:20 AM 發表

佢入面一日度到黑,,明天我仲同佢番大陸洗塵.....

以前衰野唔好提,,,我仲要幫佢找份工,,

但佢又唔做得我地呢行(armarm咁)......:026:

爭D唔記佢仲未用碌柚沖涼:030:
黑佬仲黑緊,佢落後緊:026: :035: 做唔出料,呢期冇運也,等跟人買:071: :096:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-12-7 12:48 AM 發表
Support各位:023:
support u:023: 訓先:044:

入來,支持各位,繼續贏多d,閃人:027:

支持C兄先,首2場先中,恭喜哂:071: :098: 繼續殺呀

支持各位巴打先,各位贏多D呀,我要左安玻里對家,點算輸緊粒,差一場咋,唔好咁對我呀:043:

引用:
原帖由 pc01088 於 2007-12-9 10:10 PM 發表

嘿嘿, 我琴晚都係差一場食大茶飯...........
宜家利禾奴都係輸緊一粒....:026:
利禾奴追和了,但係安玻里2粒,我都係輸得架啦:043: :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆