上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
94  125.0k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-11 11:08 PM 發表

有P仔你咁講呢句----->照計主勝到, 我可以放心等收錢:098:

最新消息...
23:009'-0.5 漢諾威 1 - 0 維也納迅速  
我都睇好呢場,不過3分鐘就入,我自己睇住場波,好鬼頂引:096: 客場好似唔識踢波,一開波俾人攻到傻:030:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-27 12:51 AM 發表
:034: 曼斯菲特 0 - 2 米杜士堡  
:023: 阿士東維拉 1 - 1 布力般流浪  
:029: 布里斯托城 1 - 0 黑池
:029: 奧咸 0 - 1 哈德斯菲爾德
差少少,再來過 :027:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-29 05:26 PM 發表

我請..一百幾十我豪得起:098::071:
有冇我份先:071: :027:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-29 06:25 PM 發表

好呀!!:071:causeway bay 30/1

4:00 p.m.

茶記未定,,,

度波茶斜,,,

多人就就兩百皮打地:096:
你呢D咁既時間,點出來呀:030: 要搵食架:096: :096:

新年快樂,入來恭喜各位巴打先,大家贏多D 今買我最睇好係NAC和波真係兩面都難選擇,所以和波最著數,法國冷WIN係最佳選擇,其他沒有意見,睇盤路呢2場算係最有倍率值博的兩場:036: :036:

引用:
原帖由 革離 於 2008-2-9 10:30 PM 發表
俾完走人:096:
俾完唔見人:096:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-9 08:31 PM 發表
熱刺
雷丁
雷丁我鐘意,但唔敢買:027: ,祝你羸多D,我現在食粥食飯睇韋根,好緊張:023:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-9 11:04 PM 發表

又索七百五:096:
恭喜恭喜,繼續索多D:071: :098: :027:

支持各位,訓先
贏多D,3比2 100倍好少可

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-2-17 09:25 PM 發表
普雷 !?:044: :044:
我都鐘意,一來往績贏哂,又係足盃一場個,加上主場,幾抵買:096: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆