上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
130  652.8k

引用:
原帖由 japan_20070707 於 2008-5-4 02:13 AM 發表
Miss Yan , 可能高考生睇完會影響成績wor , 日日入到試場就想搵妳 :smile_40: :smile_40: :smile_40:
:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ivan1025 於 2008-5-4 01:42 AM 發表
哈哈
高考果篇對我呢個應屆高考生黎講真係份外有親切感
miss....加油呀...!!!:smile_38:
咁你考文化聆聽時,有無停電or受到干擾?
0個日某地區斷左電纜

我真係覺得好無奈......
我add下大家既msn,都只係想識多個朋友
但最近有一個人...明明俾我block and del 左,都係咁用唔用身份add番我

我覺得你真係好無聊...

我唔會再add任何不明來歷既人...你為左令我會add你,竟然用我母校既電郵黎做msn,你呢d小把戲應該到此為止...

我諗呢度d男人唔係只係想同我上床掛...可能都有d電腦高手,會唔會幫下我呢個可憐既miss呢?:smile_13:

japan_20070707,你話我講呢個人係咪好衰呀????????

引用:
原帖由 abcgm 於 2008-5-4 01:06 PM 發表

就算有都唔岩key
miss的類型 arm我多d@@
我好鐘意d miss@@
@@
你都用唔到pm
點add喎

引用:
原帖由 abcgm 於 2008-5-4 01:22 PM 發表
不如我比我果個你,你add我好冇?
:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 abcgm 於 2008-5-4 01:27 PM 發表
msg?
msn呀你add左我就要del左你?
唔係呀

唔夠18歲就唔好入黎啦
唉~

引用:
原帖由 mpf1997 於 2008-5-4 01:55 PM 發表
我又想add妳msn得唔得呀?
你今日先註冊~sorry
我俾d無聊煩夠喇....

當你黑仔or我黑仔啦
無緣add你喇

引用:
原帖由 edmms 於 2008-5-4 02:18 PM 發表

唔在禁嘮氣啦,如妳想找人吹水可add我呀:smile_45:
我有誠意識朋友傾計
但有人玩我,我小氣架...

:p

引用:
原帖由 edmms 於 2008-5-4 02:28 PM 發表

小朋友一名算啦,妳係miss ma.
傾咩先?
有没我份傾
岩傾咪有你份囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆