上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
130  652.6k

引用:
原帖由 wolf484334 於 2008-2-10 06:25 PM 發表
等miss有時間有mood 先啦~!
成日吹佢寫都無用架bo~!
thanks so much
我俾人催到火哂
哈哈

thanks so much

對唔住呀
大家等左咁耐...我呢個假期真係無心機寫

引用:
原帖由 aesopm15923 於 2008-2-19 02:37 PM 發表
有位人兄講既白雪公主同王子有性生活既事真係好笑,如果每個人都唔會做愛,咁我要我既下體黎做咩,真係miss既話,你想做愛,你好淫又點姐?你咪出黎同人做囉,你靚既話我可以做你對手嫁喎,洗唔洗係討論區打埋d無謂既文 ...
我覺得你講既野好唔合邏輯
鍾意做愛,無錯係可以搵人做...日做夜做都得...但唔代表我唔可以寫出黎
如果照你既意思...咁呢個世界上唔駛有書本既出現...
鐘意功夫既,就係咁同人打,唔會有武俠小說既出現...
鍾意整野食既,就係咁煮野食...唔會有食譜出現...
鍾意去旅行既,就周圍去...唔會有旅遊書籍出現...

教師只係一種職業...同IT...OL...police...收銀無分別...
文字係一種表達...係一種抒發...同實質去做係兩回事
我鍾意做,唔代表我唔可以寫...
我寫出黎...唔代表我唔會做愛...

色中無腦??請閣下讀多幾年書...再同我討論啦..haha

引用:
原帖由 sheeprobert 於 2008-2-23 02:30 PM 發表
'文字係一種表達 , 係一種抒發'(Miss ge名言)
想寫什麼便寫
我認為不用在乎其他人的想法 , 文字只是抒發自己的感受
Miss ,
我真的很欣賞你
你的文章確實寫得好
你說的話實在是很有道理
如果我係你任教 ...
你仲讀緊書?

謝謝大家呀!!

而定唔係寫緊文呀...hahahahaha

好懶~~~

SEND 咩?
引用:
原帖由 pgs1301 於 2008-2-27 12:19 AM 發表
寫得幾好, 繼續唔好停, 可唔可以send埋比我: [email protected], 謝謝!

多謝你地呀...好感動呀!

原來仲有咁多人有睇我既故事

仲有咁多人等我既故事....

仲咁支持我..

原本我係我行我素,係為自己興趣而寫,但見到大家咁撐我

心態有d唔同...好想為你地而寫...

引用:
原帖由 狂熱乂 於 2008-4-8 08:05 PM 發表
Miss 如果 我冇估錯你應該係教我個個Miss

聽日番學問下你先  :smile_30:
你即本試下問...不過你一定係估錯的

咁易俾你知道,就唔係我啦

係呀

可以pm喇...hehe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆