上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 II (Update P.3, P.6, P.8, P.13, P.14)

收藏  |  訂閱
233  124.1k

引用:
原帖由 S_BALL 於 2018-9-2 01:31 PM 發表 查看引用來源

唔覺得係快樂
唔係架,我覺得屌女人後門好正

引用:
原帖由 closer. 於 2018-8-19 03:34 發表 查看引用來源

佢地唔知你係第一次玩咩:smile_41:
佢地知啊 但覺得後面同妹妹一樣
隊隊下就會唔痛
結果都未吉得入我已經頂唔順...

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-8-20 13:15 發表 查看引用來源

我聽到啲人亂咁入後門都會好嬲, 明明可以比個女仔好好享受肛交, 搞到佢地怕晒, 仲要講返出黎話肛交會好痛, 搞到好多女仔唔肯唔敢試
之後聽過人講入得多後面會忍唔到屎 我又驚左😆
男友好正經唔會玩呢d

引用:
原帖由 .sweety. 於 2018-9-3 07:28 PM 發表 查看引用來源

佢地知啊 但覺得後面同妹妹一樣
隊隊下就會唔痛
結果都未吉得入我已經頂唔順...
佢地啱一半啦, 的確習慣性左, 你又冇咁緊張後, 真係可以好似閪咁, 好入同埋好快好大力屌都得

不過大前提係要你唔驚唔緊張同慣左先得, 而唔係硬插

引用:
原帖由 .sweety. 於 2018-9-3 07:29 PM 發表 查看引用來源

之後聽過人講入得多後面會忍唔到屎 我又驚左😆
男友好正經唔會玩呢d
sweety小妹應該都清楚, 想玩啲奇奇怪怪野都係要出去搵其他男人玩架啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-9-3 12:25 發表 查看引用來源

唔係架,我覺得屌女人後門好正
師兄, 你覺得正既因為征服女人後門? 

引用:
原帖由 S_BALL 於 2018-9-4 06:18 PM 發表 查看引用來源

師兄, 你覺得正既因為征服女人後門?  
好多原因, 有時係因為喺個女人後門第一次比左自己, 又或者係征服晒佢三個可以比我射精既部位

同埋後門真係比較窄, 本身都舒服

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-9-4 18:23 發表 查看引用來源

好多原因, 有時係因為喺個女人後門第一次比左自己, 又或者係征服晒佢三個可以比我射精既部位

同埋後門真係比較窄, 本身都舒服
征服晒佢三個位真係幾爽既xd
窄到好快射

引用:
原帖由 S_BALL 於 2018-9-4 06:44 PM 發表 查看引用來源

征服晒佢三個位真係幾爽既xd
窄到好快射
窄快射係其一, 仲有因為本身冇潤滑, 所以個磨擦感都好強

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-9-4 18:48 發表 查看引用來源

窄快射係其一, 仲有因為本身冇潤滑, 所以個磨擦感都好強
唔夠潤滑女仔應該會痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆