上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  152.9k

回覆 1380# 的帖子

我話左架啦:smile_39: 個次吾係我夾硬啜lin:smile_34: 乜都冇玩咁劑:smile_42: 下次去到新記門囗,我即:smile_43:

引用:
原帖由 kbmj130 於 2013-9-12 10:54 PM 發表 查看引用來源

今日食晏我個同事落去新記,話玩左唔夠半粒鐘,埋單話百五唔夠,要兩舊,我同事xzy佢話間間都舊半仲要足鐘,跟住唔理咁多走人,返黎同我講話唔會再幫襯依間。
呢間野唔好去la,的人又無禮貌,做乜都趕住趕住,當周圍都客似雲來,佢地無人到要出來拉客就知咩事。

引用:
原帖由 lonly9394 於 13-9-2013 00:47 發表 查看引用來源

呢間野唔好去la,的人又無禮貌,做乜都趕住趕住,當周圍都客似雲來,佢地無人到要出來拉客就知咩事。
從來只有自己做死自己

[quote]原帖由 單身寡佬 於 2013-9-12 09:35 AM 發表 查看引用來源
你頂住的金牛入去係囡都派,嘩!法哥都吳夠你受歡迎。佢地都係講金,你就講身,各取所需!

[/quo

去得玩個的都係中坑,的中女突然見到的2x歲後生仔高大威猛,自然份外開心,呢個博奕我都明。:smile_35:

[quote]原帖由 拉莫斯11 於 2013-9-12 11:28 PM 發表 查看引用來源
我話左架啦:smile_39: 個次吾係我夾硬啜lin:smile_34: 乜都冇玩咁劑:smile_42: 下次去到新記門囗,我即:smile_43:

師兄搵邊個?平定yy?

引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-13 06:45 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 拉莫斯11 於 2013-9-12 11:28 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
我話左架啦:smile_39: 個次吾係我夾硬啜lin:smile_34: 乜都冇玩咁劑:smile_42: 下次去到新記門囗,我即:smi ...
哈哈,我估yy口碑差,機會大。

引用:
原帖由 steinjack 於 2013-9-13 08:55 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我估yy口碑差,機會大。

哈哈,沒有最差,只有更差。同鋪有個沒有yy咁後生,但服務更差。啜LIN,梗係唔得,啜自己手指還可以。揸波都有限時,又話阻能住佢做嘢。

回覆 1385# 的帖子

YY啊,我報告打young young 架

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-9-13 09:28 AM 發表 查看引用來源
YY啊,我報告打young young 架
我睇過你報告,諗住揾yy,後生D,點知去到唔見佢,咁就揾咗個C9囉

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-9-13 09:38 AM 發表 查看引用來源

我睇過你報告,諗住揾yy,後生D,點知去到唔見佢,咁就揾咗個C9囉

Yy is very bad too

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆