上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.5k

引用:
原帖由 FBI2 於 2006-10-3 08:17 AM 發表

星期三尾場我捉隻齊歌頌.
「齊歌頌」今轉倉初出・試閘所見亦只7成馬左右・但質素遠超對手・柏寳亦棄「青蝠王」而就此・跑新鮮亦好・有權一放到底・單W支持「FBI兄」一試。;)

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-3 01:12 發表

哈...你上晒岸啦朋友...我上次擺係呢度d貼士全部都輸晒...哈...真係樣衰...不過臨場冇乜時間上黎提供幾隻冷野俾大家呀...聽日番黎睇埋個排位一齊研究下..."黃鑽石"那場有冇乜野心水..."巧奪天 ...
佢更係未上岸啦.......羅博士D「權威十粒星」都仲未出現.........:003:有排到未到岸......:022:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2006-10-3 05:53 PM 發表

佢更係未上岸啦.......羅博士D「權威十粒星」都仲未出現.........:003:有排到未到岸......:022:
「權威十粒星」10月29日準時出撃:003:・揸掟錢等下啦!!:003:
另外我搬左新屋個景超靚・有時間就CALL齊人上黎放低D$幫補下啦!!:014:

http://i58.photobuc ...

一於三項鐵人耐力賽(馬,雀,啤).

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-3 10:22 AM 發表

「齊歌頌」今轉倉初出・試閘所見亦只7成馬左右・但質素遠超對手・柏寳亦棄「青蝠王」而就此・跑新鮮亦好・有權一放到底・單W支持「FBI兄」一試。;)
賀賢d轉倉馬如果有好表現,賠率唔會太冷,你睇貝多芬就知啦.如果齊歌頌星期三
的賠率大約5至15倍win,就可以一試,太冷或太熱都勿沾手......不過,上次天域
冇態都捱到第二,今次齊歌頌一樣可以有樣學樣......

另外,同日我貼隻強中霸,上次搏失,唔緊要,今次重鎗搏贏,三檔四班好好跑,
唔使好似上次咁留最尾衝.加上呢隻馬熱極有限,九至十個開點都有,不妨
孤注一擲.

引用:
原帖由 FBI2 於 2006-10-4 12:34 AM 發表

賀賢d轉倉馬如果有好表現,賠率唔會太冷,你睇貝多芬就知啦.如果齊歌頌星期三
的賠率大約5至15倍win,就可以一試,太冷或太熱都勿沾手......不過,上次天域
冇態都捱到第二,今次齊歌頌一樣可以有樣學樣......

...
「強中霸」真係要孤注一擲?:004:・・・買W、補P會唔會好D呢?:014:

10月7日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第3場)2.天威---上仗走勢矚目・今増程至1600米必更合發揮・論馬機會甚高・但搵食馬今仗對手平平・必成大熱門之一・未算係最佳投注機會・小注一試罷了。;)

第4場)6.勁爆力---實力超班係人都知・上仗初出6,7成状態表現一般・賽後加功打磨状態進展至8,9成了・今再戰四班1200米排14位再加上同場有「精靈戰駒」再陣・則此駒第一個黄金機會出現了・3倍左右可以放心捧塲。;)

第4場)8.精靈戰駒---實力強勁・跑新鮮亦佳・但眼見状態初起・除非賠率熱透3.5倍以下・否則無W亦可能無P宜先觀望一塲。:004:

第8場)8.喜皇寶---上仗利用跑新鮮特佳之利於6,7状態下巳先下一城・今雖收身状態巳更進一歩・但稍失新鮮感後再換上一批更強勁的對手・形勢未見得一定較上仗有利・而「戴勝 」揀騎更令此駒熱上加熱・如上賽6倍W未有獲利的朋友・今次成大熱更應再次忍手・静心等候第二次跑新鮮感的機會吧。;)

第9場)6.陽光---實力超班係人都知・配「韋達 」更係火上加油之舉・但「柏寶 」竟將之棄騎・難到「常歡笑」機會更高嗎?・・・此點不無疑問:embarrass・・・而同場對手不弱且快馬奇多下排9位亦未見有利・但任何不利因素皆不能改變「陽光」今塲大熱門的事實・所以今塲還是齋看其表演好了。:014:

第9場)8.熊中雄---實力強勁・1200亦合・而一般「霍厩」馬熱身後多有彼大進歩表演的・相信「熊中雄」當不會例外・今同場快馬奇多亦對其可後上的跑法有利・絶對有威脅「陽光」之實力・故如賠率可觀更絶對値得一試。;)

第9場)11.京城孖寶---原來署期脚部曽做手術・則一切前景已化為烏有・更隨時踢出「權威銀行馬」行列之馬・今唯一可做的就係繼續觀望了。:004:

thx for the tips I will buyR4 no.6

引用:
原帖由 davidklwong 於 2006-10-6 03:40 AM 發表
thx for the tips I will buyR4 no.6
配脚可以留意14.「幸運武士」。
祝大家好運!!:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-6 01:42 AM 發表
10月7日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第3場)2.天威---上仗走勢矚目・今増程至1600米必更合發揮・論馬機會甚高・但搵食馬今仗對手平平・必成大熱門之一 ...
愛駒"陽光"出戰理應捧場, 但柏寶唔騎真係有D擔心...................都係小注算了, 呢場係"4.6.7.8.10"之争
尾場"厚利多"勇態吸引, 理應贏面壓一, Q拖2,3,4:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆