上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.7k

引用:
原帖由 steph0 於 2006-1-17 11:03 PM 發表

支持一下

順帶問問 d 台 係邊?
唔知我可以去睇下嘛?
d 台係指別的討論區, 恕不能在此詳述!!! :014:

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-1-17 10:05 PM 發表

係越黎越亂.........:022:
你都講得啱, 的確係亂過上年!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-17 11:13 PM 發表

d 台係指別的討論區, 恕不能在此詳述!!! :014:
pm 都不可以??

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-16 23:20 發表

真係有好多個掛住我?? :007::007:

詳細分析等明天有賠率才作推介, 趁家陣有時間, 先黎個逐場簡介心水俾大家參考下!

第一場: 金玉駿駒蘇銘倫過檔後肯騎, 應有一定狀態, 此駒有質有態, 磅雖重但對手大幅減 ...
當然, 個個都掛住你............的心水 ~:014:

淨係睇有咁多人回呢個 post 已經知 ~ :014:

其實頭場隻 "輕鬆出擊" 都有d冷機, 話晒佢上季都 3 win, 今次落番黎 4 班跑, 加上黃金一檔............但現時既賠率就真係冷得過份 :002:, 唔通真係無飛就唔去 ~

幸運神駒上次遺材賽黃金機會都贏唔到
今次似乎都係一位而足

引用:
原帖由 steph0 於 2006-1-17 11:49 PM 發表

pm 都不可以??
可以! 我pm你啦! 見你咁好奇! :014:

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-1-18 12:13 AM 發表
當然, 個個都掛住你............的心水 ~:014:
淨係睇有咁多人回呢個 post 已經知 ~ :014:
其實頭場隻 "輕鬆出擊" 都有d冷機, 話晒佢上季都 3 win, 今次落番黎 4 班跑, 加上黃金一檔.. ...
輕鬆出擊降四班, 差唔多會係郁手時候, 但今場嫌短無把握下應唔會俾佢亂搏住, 否則下仗實熱, 咁辛苦等到落四班梗係想一擊即中! 返回田草千四或泥地一哩或谷草一哩就吼實佢, 但都係我估架咋, 希望今場唔係走寶啦!
引用:
原帖由 doy 於 2006-1-18 03:02 AM 發表
幸運神駒上次遺材賽黃金機會都贏唔到
今次似乎都係一位而足
上次雖係遺材賽, 話就話贏唔到, 但只係輸少少, 睇番今場對手, 和上仗比強不了多少, 只係明確為突出, 但檔劣兼跑法被動又不易發揮, 再加上柏寶肯再騎, 而此老馬跑完今日, 星期日又報左名, 大有乘勇搾乾交代之勢, 三班一直減咁耐分, 落四班後兩場一哩都有好走勢兼好名次, 應該無咁快走樣住, 而且今場對手點都比星期日個場四班千六易對付, 兼且跑法主動檔又好, 希望老馬發光, 果真非同小可! :014::014::014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-17 18:13 發表

係個邊好似越黎越悶, 但每次仍會繼續達仔心水, 上黎討論區打一大篇野無非都係想多點交流和互動一下, 上星期電腦short左, 慘到無人發現我無post心水, 真係有點傷心:006::006: 不過我仍會繼續每次都post, 只係在 ...
我係果邊沒有再長篇大論就是這個原因 , 不太喜歡單向討論 , 索性搭下訕算喇 ; 上星期您冇出心水我知 , 不過見您張帖仍是上期標題 , 免得怪怪地才沒有推上來 , 說真句 , 我是您的忠實讀者 , kekekee...

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-1-18 09:38 AM 發表

我係果邊沒有再長篇大論就是這個原因 , 不太喜歡單向討論 , 索性搭下訕算喇 ; 上星期您冇出心水我知 , 不過見您張帖仍是上期標題 , 免得怪怪地才沒有推上來 , 說真句 , 我是您的忠實讀者 , kekekee...  
實在太感動啦! :006::010:
扺你成日贏錢! :005::005:
有時間可以試下係度開個專欄寫下稿, 但無稿費, 最多係稿分咋! :014::014:

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-1-18 09:38 發表

我係果邊沒有再長篇大論就是這個原因 , 不太喜歡單向討論 , 索性搭下訕算喇 ; 上星期您冇出心水我知 , 不過見您張帖仍是上期標題 , 免得怪怪地才沒有推上來 , 說真句 , 我是您的忠實 ...
祈待你既心水交流 ~ ;)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆