上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  152.5k

解左十幾日,用開single無轉。
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-7-21 06:46 PM 發表 查看引用來源
寡佬兄,解禁了

我係咁攻下路又被我卒,咁我係咁卒標哂水。:smile_30:
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-21 11:26 PM 發表 查看引用來源
事頭婆咁吾識做,咪鬼幫襯佢

正身被禁,睇黎分身都幾危,已被扣多分。:smile_39:
引用:
原帖由 steinjack 於 2013-7-21 11:39 PM 發表 查看引用來源
喔,解乜禁?可以就地正法?定YY俾你摷呀c hing

公司新例,要下午飯吳食先夠時間。:smile_39:
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-7-22 07:27 AM 發表 查看引用來源
解禁係話寡佬兄俾禁言一個月後復出

新記呀平層經搵得好密,似熟賣熟之後冇再搵,大 UU 有四妹,直到而家對四妹感覺良好。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-22 11:54 AM 發表 查看引用來源
師兄,如一次半次比之前冇咁好玩,可再俾機會,如冇改善轉下家啦。好多女都有呢種情况。一來熟左,有啲會恃熟買熟:smile_22: ,Hea左,有明文規定一定有乜野玩都係咁,如指壓一定有毒龍,何况髮記 ...

佢有固定客路,佢就吳使荒。
引用:
原帖由 hingota 於 2013-7-22 11:46 AM 發表 查看引用來源
事頭婆好№!由粛老人院對面到而家,都守得住條線。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 22-7-2013 20:11 發表 查看引用來源
新記呀平層經搵得好密,似熟賣熟之後冇再搵,大 UU 有四妹,直到而家對四妹感覺良好。

大雨平又係鐘意走場

按都叫OK,有出火既,想摸波波時大打詠春,橋手好實淨冇住入,咁我改攻下路時佢冇聲出咪卒呀卒成手水,真係好水!:smile_47:
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-22 11:57 AM 發表 查看引用來源
咁事頭婆咁守得,各師兄揾她是否求揼得舒服定係點:smile_41:

開頭時可以抽水先、按麼、山火三步曲足鐘先走。熟左之後立即出火,跟住好想你走,差在未出聲,重周不時行出去搵客,咁即係叫我好走喇,咁我咪吳搵佢吳阻佢。
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-7-22 08:14 PM 發表 查看引用來源
大雨平又係鐘意走場

好講自已感受,其家按咁耐係有個四眼妹做齋按時按得幾好,要出火呢按時又係求求其其,以心為心,佢都被你渣被你插咯,按得求其可以理解。
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-7-22 05:25 PM 發表 查看引用來源
就當正骨都係咁
我話好,你話差到極都唔出奇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆