上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.7k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-17 06:19 PM 發表

第六場賠率怪怪地, 影之武士熱得過份, 而黃鑽石有質但欠休唔抵, 反而輕鬆連捷既魅力漢子有十四倍, 今晚要刨清楚先得, 仲有若然勁力寶蹄因檔差而好分就真係值得考慮下, 假假地只係輸少少俾步步速, 昨夜仲驚緊會熱 ...
黃鑽石操足而臨, 千其咪睇小, 不過有樣野值得留意就係呢系馬既馬主大把貨, 所以黃鑽石係越熱越穩, 反之搵你買喇........呢場我會投注:巧奪天工, 快步速, 黃鑽石, 影之武士:014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-1-18 03:07 PM 發表

黃鑽石操足而臨, 千其咪睇小, 不過有樣野值得留意就係呢系馬既馬主大把貨, 所以黃鑽石係越熱越穩, 反之搵你買喇........呢場我會投注:巧奪天工, 快步速, 黃鑽石, 影之武士
黃鑽石係高, 但始終久休太耐, 馬主大把貨, 但我無, 所以唔陪馬主癲, 作配為宜! 快步速可一未必可再! 影之武士我一向對洗仔無乜好感, 又熱.........呢地我順序心水: 勁力寶蹄--->巧奪天工--->魅力漢子--->黃鑽石

當中巧奪天工都在我們頭兩位, 搵佢做膽拖黃鑽石, 快步速, 影之武士, 勁力寶蹄和魅力漢子! QT任擇, 一拖五覆式三重彩, 兩蚊雞一條百二蚊買, 唔知好唔好分呢? :003:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-18 15:17 發表

黃鑽石係高, 但始終久休太耐, 馬主大把貨, 但我無, 所以唔陪馬主癲, 作配為宜! 快步速可一未必可再! 影之武士我一向對洗仔無乜好感, 又熱.........呢地我順序心水: 勁力寶蹄--->巧奪天工--->魅力漢子-- ...
呢句最精警 ~ :014::014:

隻 "紙醉金迷" 又點睇 ? 今次仲揾埋 "蘇銘倫" 騎.....

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-1-18 03:23 PM 發表

呢句最精警 ~ :014::014:
隻 "紙醉金迷" 又點睇 ? 今次仲揾埋 "蘇銘倫" 騎.....
杜利萊棄之取久休既黃鑽石, 我直覺分開三種可能性, 一可能係黃鑽石今場已比紙醉金迷機會高, 二可能係為了黃鑽石將來的帥權而忍痛棄紙醉金迷, 三可能係兩隻今場都無把握有好成績而取前景可能好少少既黃鑽石, 當中只有二既可能是事實後, 紙醉金迷先算有機會爭勝, 再加上我一向對爆冷不成變熱既馬有介心, 上仗勁勢以五十五倍入位, 今場換人變目前六倍, 除非大超班, 否則唔睇好, 然而若真的大超班, 杜利萊又點會放心呢? 個人不睇好!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-18 15:46 發表

爆冷不成變熱既馬...........
上次佢係配合埋馬房攻勢而走入黎 ~

今次 "葉楚航" 頭同尾場都有隻馬係度, 唔排除今次又會鐘入黎

上次 11 檔, 今次 6 檔, 雖然 "杜利萊" 操完唔騎佢, 但佢仍然有做功夫, 又拍跳又彈閘, 如果前幾場馬房有手影, 我覺得都要拖埋佢, 話唔定佢同 "黃鑽石" 一齊入黎都唔定 :005:

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-1-18 04:05 PM 發表

上次佢係配合埋馬房攻勢而走入黎 ~

今次 "葉楚航" 頭同尾場都有隻馬係度, 唔排除今次又會鐘入黎

上次 11 檔, 今次 6 檔, 雖然 "杜利萊" 操完唔騎佢, 但佢仍然有做功夫, 又拍跳又 ...
唔係想掃你興, 但一切返黎真係唔易, 杜利萊大概都略知兩隻馬實力, 騎師棄一取另一好少可一齊返!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-18 16:19 發表

唔係想掃你興, 但一切返黎真係唔易, 杜利萊大概都略知兩隻馬實力, 騎師棄一取另一好少可一齊返!
呢個我都知, 因同場可以選得既馬, 真係好多 ~
擺得係 3T 尾關, 絕對係混亂場合 ~

我比較驚紙醉金迷有第2次出賽併發症多過用人既問題......

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-1-18 04:23 PM 發表

呢個我都知, 因同場可以選得既馬, 真係好多 ~
擺得係 3T 尾關, 絕對係混亂場合 ~
今場應熱唔熱, 應冷唔冷, 果真不易, 但若中到應有一定分頭! :021:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-18 16:25 發表

今場應熱唔熱, 應冷唔冷, 果真不易, 但若中到應有一定分頭! :021:
無錯 ~ ;)

呢場除左隻 "喜富龍" 同 "如意福星" 可以睇低一線外, 其他果 D 都係有權可以殺入黎 :002:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆