上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.4k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-15 10:23 PM 發表

但係小弟愚見覺得今日那場賽事最搶眼既一定係"爆冷"...好明顯冇心裝載幼秅絨儺Y5名既馬...講真...今日尾幾場馬非常不利後追...佢可以追番咁多令我提高呢隻馬評級好多...絕對係香港國際賽事今年既一 ...
隻"加得勁"上季已經試過一鑊係咁・今次再重犯不可原諒了。:017:
至於隻"爆冷"亦正如小弟所言巳表露了香港馬王之風範了。;)
而今日既第八塲賽事・明眼人一睇就知發生左咩事了。:022:
還不願相信一些事實嗎?請看看沿途貼欄競跑的係邊四隻馬就會明白了。;)
但明白了亦絶不能怪任何人・只能怪自己事前未想到吧了。:022:
因為賽馬有時就是這樣的呀!!:014:

10月18日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第 2 場 1.一切順利---上仗竟敢用「嚴顯強」摶殺亦全無對手・可見實力及自視之高了・而今對手更弱理應穩勝・但冷人騎熱馬乃賭馬大忌之一不可不防:022:。故如上賽有在此駒身上獲利的朋友大可繼續捧場:003:・而上次走寶的朋友小弟亦想忠告一句:今次真係唔想買都(拖)下啦!!:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-17 10:28 AM 發表
10月18日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第 2 場 1.一切順利---上仗竟敢用「嚴顯強」摶殺亦全無對手・可見實力及自視之高了・而今對手更弱理應穩勝・但冷人騎熱馬乃賭馬大 ...
本人都睇好一切順利, 亦擔心強記大熱門唔得.............另查士丁尼大勇檔靚不得不買:007:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-10-17 08:04 PM 發表

本人都睇好一切順利, 亦擔心強記大熱門唔得.............另查士丁尼大勇檔靚不得不買:007:
希望係隻「愛得威」熱D喇!!:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-17 08:18 PM 發表

希望係隻「愛得威」熱D喇!!:014:
隻「愛得威」我都有拖:007:

第二場無步速,好可能是由排10檔的齊齊掂慢放,慢步速賽事咩野馬都有可能,嚴顯強騎熱馬,隻馬又要後上,跑法被動,飛左佢諗其他冷馬吧!

最大機會的冷馬可能是齊齊掂,以陰謀論:嚴顯強揹飛、華哥爆冷。

齊齊掂上次贏馬的一場是排11檔,全程控制步速,以慢步速與其他馬只鬥最後一段,最後與旅英名駒得平頭第一。今仗形勢與這場極相似。

引用:
原帖由 hkhk1997 於 2006-10-17 08:54 PM 發表
第二場無步速,好可能是由排10檔的齊齊掂慢放,慢步速賽事咩野馬都有可能,嚴顯強騎熱馬,隻馬又要後上,跑法被動,飛左佢諗其他冷馬吧!
閣下如睇好[齊齊掂]・相信必有見地・雖未必係今塲・但可以留意走勢。;)
而(嚴顯強)騎熱馬・真係今人有D擔心・:014:飛左佢諗其他冷馬亦未尚不可。:014:
但隻馬要後上及跑法被動・則只屬一般見識・應不會發生了。;)

嚴顯強騎d熱既又驚佢死火~騎d冷既入到頭3名你又估佢唔到~所以我覺得呢場唔好要住~睇多場先~

引用:
原帖由 tongtik10 於 2006-10-18 12:05 AM 發表
嚴顯強騎d熱既又驚佢死火~騎d冷既入到頭3名你又估佢唔到~所以我覺得呢場唔好要住~睇多場先~
吓!!:004:・・・仲要睇多場先:004:・・・升上三班嫁喇波!!:014:

但明白了亦絶不能怪任何人・只能怪自己事前未想到吧了。
因為賽馬有時就是這樣的呀!!

呢幾句十分之同意,成日見到o的人鬧邊個鬧邊個。

願賭服輸,輸左唔好怨。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆