上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.8k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-17 11:24 PM 發表

都算唔錯
下次加油!:098:
兄弟好少見你出分析同貼士,莫非靜係睇電算機睇飛賭,唔理狀態及實力。

得閒記得返屋企睇睇

今次提供第7場MERCEDES-BENZ香港經典一哩賽 , 16:00 , 四歲, 草地, "A" , 1600米
十四隻馬無一隻係呢個路程贏過馬,信心何在?牌面多數人都以1.俊歡騰、2.紙醉金迷、
7.開心、12.牛精財星、13.陽光,其餘機會較次,1.俊歡騰上次贏馬簡直輕而易舉,告仔
用一招七星伴月,個個以為做就精英大師贏馬,光榮退休點不知大家中正告仔下懷,
你地就買精英大師,告仔果邊就不停買俊歡騰,跑完先知做傻仔,告仔今次又嚟益大家?
我睇交個位置俾你,佢都算有良心,我就捉路睇下佢大佬出賽果三匹馬,4場10.天天開心、
5場13.電訊大班、6場10.時尚風采,如果大佬有隻W,我肯定隻俊歡騰必打甩脾,唔係只
揀做腳,開心同陽光邊隻高啲,一定係開心,陽光同佢跑兩次都輸,紙醉金迷長力成疑,
牛精財星狀態麻麻,我就鍾意8.爆炸隻馬經過兩次熱身,亞摩同蘇銘倫合作都係贏得兩場
頭馬,點樣對得住啲番著,馬主又唔係鍾意賭錢果啲人,何生最鍾意講嘢,亞摩醒目識得
點做,幫馬主威威冲喜吓,鬥志鮮明我揀8.爆炸。

三隻狀態勇銳馬:6場時尚風采、7場俊歡騰、8場好利威

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-26 05:30 PM 發表
今次提供第7場MERCEDES-BENZ香港經典一哩賽 , 16:00 , 四歲, 草地, "A" , 1600米
十四隻馬無一隻係呢個路程贏過馬,信心何在?牌面多數人都以1.俊歡騰、2.紙醉金迷、
7.開心 ...
冇講沈生同方仔果對馬既

引用:
原帖由 kbkhk 於 2007-1-26 10:36 PM 發表

冇講沈生同方仔果對馬既
方仔唔可靠俾貼士亞媽買都唔老實:046: ,亞沈生季初俾佢偷襲攞過幾隻杯:122: ,季中到啲大馬房威威:097:

28/01/2007 , 星期日 , 沙田

7場   {11}新力勁..................8.爆炸

8場   {3}爆冷........................12.天仲之寶

10場   {5}玉蜻蜓....................12.榮進寶寶

我要贏版主之餘,仲要贏錢,今次竟然係第七場碰頭:096: ,大家都係揀亞摩,真係
睇下邊個爆邊個:025: ,唔好話唔係收料,只計步速,打死都唔信。:046:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-27 10:22 PM 發表
7場   {11}新力勁..................8.爆炸

8場   {3}爆冷........................12.天仲之寶

10場   {5}玉蜻蜓....................12.榮進寶寶

我要贏版主之餘,仲要贏錢,今次竟然係第七場碰頭:0 ...
終於中番場唔駛食白果:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-26 10:22 PM 發表
三隻狀態勇銳馬:6場時尚風采、7場俊歡騰、8場好利威
終於中番場唔駛食白果:096:

整場四連環玩下先10場5-12拖1、7、13:096:
响响先:036: :036: :036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-28 05:52 PM 發表
整場四連環玩下先10場5-12拖1、7、13:096:
响响先:036: :036: :036:
話中埋今日總算贏得過癮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆