上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.8k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-24 10:21 PM 發表

正常注碼,正常回報:041: 比預期高左少少:096:
又話去開餐:131:
1800米果場 飛快贏 可吾可以甫中呀:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-24 10:34 PM 發表

又話去開餐:131:
1800米果場 飛快贏 可吾可以甫中呀:097:
食完返來了,一陣先過江:041:
飛快贏...未認真去睇佢有乜缺點,呢d近績好既馬唔係咁度...

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-24 10:38 PM 發表

食完返來了,一陣先過江:041:
飛快贏...未認真去睇佢有乜缺點,呢d近績好既馬唔係咁度...
咁夜先出發:030:
係呀:035: 你上次話你揀馬吾係從賠率睇...咁你會點揀
態我會睇...不過好似今日"蓮華生輝"你又點解釋:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-24 10:47 PM 發表

咁夜先出發:030:
係呀:035: 你上次話你揀馬吾係從賠率睇...咁你會點揀
態我會睇...不過好似今日"蓮華生輝"你又點解釋:097:
你唔係死在佢手....:044:
話唔睇賠率姐,因係市場去控制,所以你覺得可接受而非太偏離就可,並非一概而論
如我買P就更難控制,但有厎線...低過$13起步就可不買
蓮華生輝W得$13,當佢$16又如何,起碼有兩隻未碰過而又有前景對手...:092:
買P可以跑錯及不太計較,因有三個位,但W得一個位,兩回事,
熱門有挑剔就....
呢場馬其實係好好教學,遇上此類場合投注上好易贏錢,任佢開都得:096:
可以寫教學:097: :098:

我喜歡靜怕多人,所以揀夜晚去:025:
你又去...派彩:036:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-24 11:02 PM 發表

你唔係死在佢手....:044:
話唔睇賠率姐,因係市場去控制,所以你覺得可接受而非太偏離就可,並非一概而論
如我買P就更難控制,但有厎線...低過$13起步就可不買
蓮華生輝W得$13,當佢$16又如何,起碼有兩隻未碰過 ...
吾係:071: 我今日無得電視....如果吾係有機會中三重彩:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-24 11:13 PM 發表

吾係:071: 我今日無得電視....如果吾係有機會中三重彩:096:
我都要準備起行啦,去請細佬開餐先:131: 希望可又食又拎:071:
等你派完彩先至醒好野你轟過:096:
快d度期:131: :041: :098:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-24 11:23 PM 發表

我都要準備起行啦,去請細佬開餐先:131: 希望可又食又拎:071:
等你派完彩先至醒好野你轟過:096:
快d度期:131: :041: :098:
贏多d:097: 食飽d:096:
我去要度度先:086:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-24 11:31 PM 發表

贏多d:097: 食飽d:096:
我去要度度先:086:
等我寫左封信咁長....:043: :029:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-25 12:08 AM 發表

等我寫左封信咁長....:043: :029:
岩岩先睇到:030:
你仲未出門口:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-25 12:14 AM 發表

岩岩先睇到:030:
你仲未出門口:097:
掛住回信...又打字慢:043:
搭1:30分船,仲有時間:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆