上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.4k

引用:
原帖由 FBI2 於 2006-10-21 08:30 AM 發表

support...不過我知自己十月運氣欠佳,為免搞到翻艇,今日都係唔買.
唔使擔心十月好快過去了:014:・祝十一月一帆風順吧;)!!
但聽練馬師口氣隻「榮進寶寶」都係兇多過吉了:022:・・・・一於小注孖寶一試好了。:014:

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-21 05:56 AM 發表
小弟今日心水,第八場指定位置馬胆三重彩,第一名3.6第二名3.4.6.10第三名1.2.3.4.6.10.11,5蚊買=150蚊
如果跑6>4>10.11就肥仔了。:014:

今日好黑。慘慘慘慘慘敗

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-21 06:13 PM 發表
今日好黑。慘慘慘慘慘敗
一日輸贏好平常姐・最緊要係知道自己衰乜野!!:014:
另外係想問下一個(慘)=幾多(錢)呢?:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-21 07:29 PM 發表

一日輸贏好平常姐・最緊要係知道自己衰乜野!!:014:
另外係想問下一個(慘)=幾多(錢)呢?:014:
我都唔知自己衰乜野..
今日輸左$150
星期三輸左$300
上個禮拜日$130

一個〔慘〕=300蚊,五個〔慘〕=1500蚊!

可能跑全泥地有関啦!其實我今季成績都唔錯有錢嬴,平時跑草地的話我都有二至三場三重彩中,上個禮拜三我都中四場中1,2,5,8場,今季最開心中、首騎士、福友、喜一龍、條三重彩中五蚊都蚊一萬四千多元。

如果唔係喜連風采跑第一的話我都中番場唔使〔食白果〕啦!可能有錢嬴。

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-22 02:23 PM 發表
可能跑全泥地有関啦!其實我今季成績都唔錯有錢嬴,平時跑草地的話我都有二至三場三重彩中,上個禮拜三我都中四場中1,2,5,8場,今季最開心中、首騎士、福友、喜一龍、條三重彩中五蚊都蚊一萬四千多元。
三重彩真係幾好玩・中一條就夠輸成日了・我毎塲都起碼買一條120$架!!:014:

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-22 02:32 PM 發表
如果唔係喜連風采跑第一的話我都中番場唔使〔食白果〕啦!可能有錢嬴。
我都係呀...買左"企業精神"W...都計過未必係今場架勒...但係估唔到全程大包尾之下追番上黎可以咁有威脅...睇黎馬兒又進一步啦...真係開始有d上季"勝利飛駒"既影子...:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆