上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.8k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-30 08:50 PM 發表
差啲唔知【首瞻一線】係隻馬,以為你有文學修養,講嘢文縐縐:096:
等我焗住唸啲四字訶,韋達呀:046: ..........三場都係:025: 我對佢無好感,
佢唔夾我時晨八字,佢贏三、四場啲日字,就係我既黑暗日字:043: ...
我都唔係買開韋達既~不過今次真係咁岩幾隻都係佢既坐騎

正隆得2倍W我唔賭lo~另外兩隻就會搏條2X3玩下~喜連風采同意有權搏偷雞~單Q,單PQ拖返正隆應穩陣:098:

威哥今日咁早嚟,今晚馬會死梗.我8點實入嚟吹水.:041: :041: :041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-31 05:42 PM 發表
威哥今日咁早嚟,今晚馬會死梗.我8點實入嚟吹水.:041: :041: :041:  
危險兄都可考慮下我果兩隻位置~我覺得都幾穩~希望今晚齊齊上水:097:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-31 05:46 PM 發表

危險兄都可考慮下我果兩隻位置~我覺得都幾穩~希望今晚齊齊上水:097:
今晚冇乜信心,食佐飯,睇定先,再落注,希望頭2埸[正路]啲啦.我走先,今晚見.:098:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-31 05:46 PM 發表

果2隻一定會[諗]一[諗].:041: :041: :041: 走先.:041:

我會走去吹水區,睇下有冇料收先:131:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-31 05:40 PM 發表

我都唔係買開韋達既~不過今次真係咁岩幾隻都係佢既坐騎

正隆得2倍W我唔賭lo~另外兩隻就會搏條2X3玩下~喜連風采同意有權搏偷雞~單Q,單PQ拖返正隆應穩陣:098:
啲評馬有冇進步呀:096: ,下次搵個馬評家抄下先,佢地吹得好好聽,但無料到:096:

今日唔揀老巫,聽日如果見到佢,應該要講嘜呢?:025:

外星仔仔

引用:
原帖由 robot_28 於 2007-1-31 07:13 PM 發表
外星仔仔
我叫亞寶呀,搵緊難瞓雀,係個仔鍾意咪用羅:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆