上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.5k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 05:58 PM 發表

...個死佬柏寶阻住左...:043:
柏寶都係睇飛做人...:035:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 06:02 PM 發表

哈...冇左佢隻9就係我天下啦...而家齋執番條位置Q即係當尾場冇玩過...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 06:02 PM 發表

今日都有捧栢寶(醉激)......但尾場真係忽略左佢既座騎, 好遺憾:035:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-24 06:05 PM 發表

今日都有捧栢寶(醉激)......但尾場真係忽略左佢既座騎, 好遺憾:035:
諗住收夠...摩佬成日尾場都有料到...

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-24 06:05 PM 發表

其實 尾場條Q唔好分,如只睇WIN就唔多覺會咁熱....:026:  醉激 告仔今日只搏一隻就收工,跟住全部唔見影,如你有睇醉激點跑就一定激屎你..:046:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 06:07 PM 發表

諗住收夠...摩佬成日尾場都有料到...
摩佬好難捉..:028:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 06:14 PM 發表

摩佬好難捉..:028:
難到癲...諗住佢全日都冇...柏寶又已經4 win 1Q...夠數啦...仲唔收手...差d win埋...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 06:13 PM 發表

其實 尾場條Q唔好分,如只睇WIN就唔多覺會咁熱....:026:  醉激 告仔今日只搏一隻就收工,跟住全部唔見影,如你有睇醉激點跑就一定激屎你..:046:
睇番重播"醉激"一出閘已按住望馬腳....吹漲:046: , 但後段包尾位置時栢寶又大鞭大鞭咁打佢, 究竟隻馬有事定騎師有事:046: :046:

好彩在師兄既 [ 老點提供 ] 攞隻好芝味做胆拖柏寶同廢達 , 尾場先汁番多少 , 埋單都係輸幾舊:043:
今日真心多謝師兄既提供 , 下次見 , 希望師兄唔好(嚴)我煩啦 :122:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-24 06:20 PM 發表
好彩在師兄既  攞隻好芝味做胆拖柏寶同廢達 , 尾場先汁番多少 , 埋單都係輸幾舊:043:
今日真心多謝師兄既提供 , 下次見 , 希望師兄唔好(嚴)我煩啦 :122:
當然唔會嫌你煩啦,你唔好客氣,有時我都唔一定中馬架,大家一齊研究下啦...下次見...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆