上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.5k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-19 12:43 發表
第二場 - 我來也有質仲要強配, 應會係今場大熱, 葉楚航個勢幾好, 應可信賴
早有高人提我今季 mark 實此駒 , 內容不便說了 ;

今仗捧前請留意十二月課期 , 不知出了什麼岔子呢 ?

31/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
30/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
29/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
28/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
27/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
26/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 倒快一圈 助手   
24/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
23/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
22/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
21/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
20/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
19/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 倒快一圈 助手   
17/12/2005 踱步 沙田  飛機場  飛機場 踱步 助手   
16/12/2005 踱步 沙田  飛機場  飛機場 踱步 助手   
14/12/2005 踱步 沙田  飛機場  飛機場 踱步 助手   
13/12/2005 踱步 沙田  飛機場  飛機場 踱步 助手   
05/12/2005 踱步 沙田  飛機場  飛機場 踱步 助手   
03/12/2005 踱步 沙田  飛機場  飛機場 踱步 助手

想補充一點 , 出擊先兆是韋達接手...

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-19 12:43 發表
第五場 - 第二匹全日信心win之一, 就係濰坊, 反正實熱, 強配蘇銘倫仲穩陣, 熱食win格!
三歲馬上仗能克服跳程兼轉場 , 質素肯定不錯...

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-1-19 01:12 PM 發表

早有高人提我今季 mark 實此駒 , 內容不便說了 ;

今仗捧前請留意十二月課期 , 不知出了什麼岔子呢 ?

31/12/2005 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
30/12/2005 踱步 沙 ...
馬一定有過事, 但相信不會太嚴重, 若然無事質新馬就唔會十一月尾跑完等咁耐先再跑, 近來見佢操得試得, 時間雖然唔快, 但對住今場對手應該仍可秤先! 當然唔係穩健!
引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-1-19 01:15 PM 發表
想補充一點 , 出擊先兆是韋達接手...
葉楚航早在上星期三已明顯將會和蘇銘倫加強合作, 而且馬房手馬亦已陸續操起, 應能有一個攻勢做出來, 用韋達或蘇銘倫一樣扯飛, 但我寧可要蘇銘倫!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-19 08:59 AM 發表

齊齊贏四班應有一場頭馬係手, 生成冷門命, 遇冷就吼, 前仗一哩都跑得好, 千八會比一哩好, 咁好分當然拖埋, 我已唔貪心整條位置Q, 可惜跟後左............:011:

喜樂趣若非受困可能會贏輕鬆小小, 的確係贏得 ...
我睇喜樂趣下場跑1600~2000都贏得ga la.....
我從來都無買過喜樂趣...當然琴晚都係啦
點解我會口出狂言??
因為今季有一個例子...
o個隻就係樂意la....
樂意同喜樂趣一樣都係希斯講既銀行馬
而2隻馬都有內閃毛病+難贏
勝在有質同忠心
今季初..樂意終於打開勝利之門...
一贏左之後...我今季連續5場都有買佢...(星期日我都會買)
樂意已贏4場..喜樂趣點呢???
我睇佢都幾有機會係樂意既翻版
我睇今季仲會有3個W同2-3個P
上到85分都差唔多ga la....
不過當務之急一定要改善內閃毛病...
但係睇佢琴晚最後都冇閃到la...
下次WP捧場啦:014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-19 12:43 PM 發表
大勢初析:
第一場 - 勵駿一落五班就馬上換高雅志, 唔熱可小試, 東莞之威強配蘇銘倫, 最後黃金機會!
第二場 - 我來也有質仲要強配, 應會係今場大熱, 葉楚航個勢幾好, 應可信賴, 哨牙騅質同樣夠, 但健康不穩定, 視 ...
牛精福星強勢未過,跳到21.2,金碧拍跳都要21.6....

夢寐以求排最劣檔,而且篤定大熱
似乎綠色勇士抵博d

幸運神駒匆出真係諗得過,始終沙田先係主場,如果跑1400好有冷機
係驚1600可能長左少少

夢寐以求只要夠快"痴"到右邊欄就不算最劣了

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-1-19 04:34 PM 發表
夢寐以求只要夠快"痴"到右邊欄就不算最劣了
乜佢唔係一檔咩?? 乜一出閘就"痴"實了右邊欄咩?

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-19 05:09 PM 發表

乜佢唔係一檔咩?? 乜一出閘就"痴"實了右邊欄咩?
B+2 呀

B,C跑道1000M直路一般外檔貼欄跑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆