上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.5k

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-22 03:51 PM 發表

三重彩真係幾好玩・中一條就夠輸成日了・我毎塲都起碼買一條120$架!!:014:
咁請問通常一日中到幾多場呢平均...哈...我冇咁既本錢玩...不過都想八下姐...有時中一條爆冷既分分鐘過萬真係好過癮...不過我買親都係d熱門三重彩...中左都係幾百蚊那種...主力都係賭W多...:014:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-22 06:49 PM 發表

咁請問通常一日中到幾多場呢平均...哈...我冇咁既本錢玩...不過都想八下姐...有時中一條爆冷既分分鐘過萬真係好過癮...不過我買親都係d熱門三重彩...中左都係幾百蚊那種...主力都係賭W多...:014:
平均毎日中2條左右喇!!・・・剛戰好彩D中3條!!:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-22 07:13 PM 發表

平均毎日中2條左右喇!!・・・剛戰好彩D中3條!!:014:
哈...果然厲害...有乜好料通知聲小弟參考下啦...:014:
呢排d勢頭認真麻麻...岩岩泥戰買10蚊"勝德寶"搭"再威王"Q又俾"有聲有色"湯左...哈...
不過岩岩呢次d馬雖然冇乜參與...但係好多場賽果都好正路...
120蚊...我即時諗起就係每場揀4隻去買5蚊注...哈...不過唔知點解覺得而家d馬要係一場入面揀4隻3隻入三甲都好難...:014:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-22 07:42 PM 發表

哈...果然厲害...有乜好料通知聲小弟參考下啦...:014:
呢排d勢頭認真麻麻...岩岩泥戰買10蚊"勝德寶"搭"再威王"Q又俾"有聲有色"湯左...哈...
不過岩岩呢次d馬雖然冇乜參與... ...
小弟從來唔會買複式三重彩既・(唔怕得罪人講句:多數唔識賭三重彩既朋友先會買複式既)・小弟通常買指定位置2>4>6、1>4>7、1>3>9、1>2>f甚或3>1>9等等!!:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-22 08:12 PM 發表

小弟從來唔會買複式三重彩既・(唔怕得罪人講句:多數唔識賭三重彩既朋友先會買複式既)・小弟通常買指定位置2>4>6、1>4>7、1>3>9、1>2>f甚或3>1>9等等!!:014:
哈...死火囉...我承認我又真係唔幾識賭三重彩架...所以其實我買親都係d係人都知得4隻馬跑既場合...哈...好似季初有一場"熊中雄","陽光"那場呢...我就係4大天王之中飛左全日冇手影既方仔既"馬友利"...之後用60蚊走去買複式三重彩啦...事後睇番又唔會覺唔抵...因為3隻馬前後好似差唔夠半個馬位...真係分分鐘驚用錯膽架...:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-22 08:12 PM 發表

我都係咁話,如果場場都買複式三重彩好重皮嘅、如果食白果就死得啦!我都係買指定位置三重彩嘅、假如同場我喜歡1.2.3.4.5.6.7的話、1.2.3是熱門4.5是冷門6.7是大冷門的話、你們賭馬都知道同場自已心水馬都有份、首選、次選和弟三選啦,咁樣我首選是1、2次選是3.4第三選是5.6.7我會咁買1.2-1.2.3.4-1.2.3.4.5.6.7咁樣買的話1和2以经是我的單一馬胆止要1和2W的話我好大機會中,咁樣買我覺得賠率變化大D,如果跑1一4一5.6.7我就肥啦、、、:014::014::014:

附件

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-23 05:09 PM 發表

我都係咁話,如果場場都買複式三重彩好重皮嘅、如果食白果就死得啦!我都係買指定位置三重彩嘅、假如同場我喜歡1.2.3.4.5.6.7的話、1.2.3是熱門4.5是冷門6.7是大冷門的話、 ...
如果嫌買單W,Q太單調・三重彩確係幾好(玩)既一個彩池:014:!!
但如果想發達就未必可以幫到你喇!!

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-23 03:52 PM 發表

哈...死火囉...我承認我又真係唔幾識賭三重彩洵J場合...哈...好似季初有一場"熊中雄","陽光"那場呢...我就係4大天王之中飛左全日冇手影既方仔既"馬友利"...之後用60蚊走去買複 ...
哈...哈...:014:千萬唔好誤會:007:・・・小弟所指既(多數唔識賭三重彩既朋友先會買複式既)並非指(愛兄)・而係一些小弟所認識既朋友而巳。而指定位置的好處就係只要揀到隻Win・第二、三名就可以揀多幾隻冷馬・因為往往跑第三名既都係一D事前度唔到的馬黎架!!:022::014:

10月25日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第1場)7.勁爆力---果然一如所料報跑谷草1000米部署非常正確・以馬論馬贏面奇高。可惜同塲連一匹可擔飛的對手都没有・:022:今仗必成一面倒大熱門無疑・但如有3.5倍以上則必定有毒:011:・・・乜掂!!:014:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-23 07:11 PM 發表

哈...哈...:014:千萬唔好誤會:007:・・・小弟所指既(多數唔識賭三重彩既朋友先會買複式既)並非指(愛兄)・而係一些小弟所認識既朋友而巳。而指定位置的好處就係只要揀到隻Winӥ ...
哈...唔駛擔心喎羅拔兄...我成日都同人講我真係唔識賭馬既人黎架...坦白講...有人拿住我堆馬去買既話...我諗而家已經發左達...哈...閣下見我都仲係一貧如洗咁既狀態就知乜野事啦...:014:

講番彩池問題...三重彩係一d妳預定左某一兩隻馬必定入黎既情況下好好駛...因為通常一線馬太強既話...腳通常都有d三四線馬走左出黎...買三重彩往往會有意想不到既收穫...以我發覺呢類場合通常買指定位置馬膽分分鐘係1>2>F咁既方式已經有500-1000鬆d收...120蚊本姐(14隻馬去計)...當然要睇下呢條熱Q本身有幾多分頭啦...因為有時得出既分分鐘係買晒120蚊落條Q度仲有數架...:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆