上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.0k

稍後時間及賽馬日,不會出現,敬請兄弟留言,稍後回覆,謝謝。:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-3 01:30 PM 發表
第3場10.葵扇煙拖3.富貴玲瓏、12.鴻霸之星及第6場6.山東好馬拖5.熊中雄、11.神龍金剛
練馬師葉廄露手影;騎師高雅志,又睇下有冇捉錯路先。
我呢兩場都冇乜心水~

不過都支持下先

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-4 01:18 PM 發表

我呢兩場都冇乜心水~

不過都支持下先
你都算係咁啦:131: ,得閒都走入嚟:098: ,多謝留言:071: ;遺憾啲蕃薯:043: :046: 呢排無晒影:028: :035: ,消聲匿迹。:096: :030:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-21 06:14 PM 發表
中游名駒   駿逸   新聖  小精靈
好好少爺    快捷勝    勝利名燈
好彩數  葵扇煙  盈峰 只因有你
康盈  金太陽  全德勝 睿智商人
揀得妙  駿球   風雲王子   躍勝
提醒自已做功課
時刻提醒自已做功課

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-6 09:12 PM 發表
283.爆炸
282.創惑
282.人緣好馬
281.俊歡騰
273.時尚風采
273.勇善勝
272.冠軍廊
270.連華生輝
269.錢順來
268.凱風
267.叫關領
266.紅運精英
265.南華精英
262.萬勝輋
262.妙妙星
261.幸運小子 ...
提醒自已做功課

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-3 01:30 PM 發表
第3場10.葵扇煙拖3.富貴玲瓏、12.鴻霸之星及第6場6.山東好馬拖5.熊中雄、11.神龍金剛
練馬師葉廄露手影;騎師高雅志,又睇下有冇捉錯路先。
都係捉錯路,唔能夠中兩場,失敗要檢討,下次都係一場算數,集中火力。

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-5 07:14 PM 發表

都係捉錯路,唔能夠中兩場,失敗要檢討,下次都係一場算數,集中火力。
dehum兄, 兩場中一場,已經有50%命中率,算可以收貨啦:036:

一膽兩腳,簡而精,確令小弟佩服:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-1 07:42 PM 發表

四班贏二班點解釋,夠竟跑人定跑馬,隻神殿贏馬,係唔係代表騎師有智慧,跑到尾場
竟然唔知入直路外檔衝有着數,內欄衝啲馬勁勢無外欄衝咁勁,神殿咁都贏到場真係奇
所以馬都係人控制,輸贏都係睇騎師發揮, ...
假二班:096: (085-060分):097:

想問問dehum兄揀得妙點睇?:081:
重Win好唔好?:085:
有8倍

引用:
原帖由 rh1886 於 2007-2-6 01:52 PM 發表
想問問dehum兄揀得妙點睇?:081:
重Win好唔好?:085:
有8倍
唔明你點揀到呢隻馬,隻馬又唔係準個人,現在9.2倍完全唔值搏,有15-20倍買P,評分50跑多5場減至40分降五班,
季尾一劑過4-5倍,齊齊同幕後分錢好過啦。
自已揀喜歡既馬投注,應該對自已有信心,千其唔好動搖,我只係比少少意見俾你,錢係你道我阻止唔到你,明唔明!
現在研究緊Fun組賠率奧妙,睇下馬會有冇玩野。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆