上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  66.6k

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 11:59 PM 發表

利害几害~~~~
在這裡先多謝妳
­唔使客氣

引用:
原帖由 jimjim888 於 2006-6-5 12:06 PM 發表

C兄,幾時過D女嚟比玩呀?
sorry~~~~i only gave QQ to my fd:smile_15:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 06:03 PM 發表

令我最想食的係國航空姐! ↓
嘩~~師兄仲敢post出黎,小心有ko:smile_13:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 10:37 PM 發表

e個係之前post過的這個樣真係幾好

今天再次看.........:s ...
所以視頻好多時都信唔過....

引用:
原帖由 foc88 於 2006-6-5 11:49 PM 發表

我pm左幾件俾你啦:smile_15:

如有好野記得益返小弟

ps: 好彩我走得快, 先至冇俾佢貪到
pm me 得嘛,第時我有好嘢,比返你...ok?

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-6 02:26 AM 發表

sorry~~~~i only gave QQ to my fd:smile_15:
我而家同你做fd得唔得呀,唔該C兄:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 jimjim888 於 2006-6-6 03:41 AM 發表

我而家同你做fd得唔得呀,唔該C兄:smile_40::smile_40:
咁你要行出第一步俾d好野人先啦

引用:
原帖由 牛腩3號 於 2006-6-6 07:18 發表
唔知點解呢期咁多扒add我,不過點都好啦,share一下,呢 d 相話比大家知,qq女都有好多係扒
南京學生---->澳門卡啦ok小姐---->bejing文員
http://i78.photobucket.com/albums/j82/azaz0082000/2006-05-26-05 ...
師兄第工個以前係我條女不過果時冇時間食~~都找佢好內了
佢酒量都幾好嫁~~~不過同佢玩內左覺得佢應該有個大陸老公(因為佢成日都話佢哥打佢)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆