上一頁下一頁
發新話題

[其他] 勝不驕敗不餒(#4980皇家蘇斯達 #4986盧多格德斯)

收藏  |  訂閱
5.0k  275.9k

因為香討開...好小到U仔....咁聽你咁講我有放心D:027:
但有D人唔係搞是,係煩友,果D就趕唔走架:043::043:
引用:
原帖由 薑蔥蠔 於 2014-7-24 06:47 PM 發表 查看引用來源

師兄,坦白講,呢度D版主效率高好多,所以,U 仔呢度若有人攪事,ban 得好快!放心吧!:dav_smart:

:098: I am here :045:

我就沒師兄玩咁大 不過都串佐條4串1

附件

就好似樓主開PO話ABC 心水....
D煩友就係都要問.....
1.DEF好唔好?

2.DEF 3X1玩得過??

3.GHI好似搵得多D

:028::028::028:

樓主,搵到你喇,唔知你有無印象,係嗰邊一早提過你要低調D,你又唔聽攪到如此田地,不過點都好,我都默默支持你。

師兄響度見到你真係好!

收到風ching轉左黎 支持:071:

問下姐  唔洗抽水既  可以唔應   討論區唔討論  唔通自言自語咩:044::096:
引用:
原帖由 肥控兄 於 2014-7-24 06:52 PM 發表 查看引用來源
就好似樓主開PO話ABC 心水....
D煩友就係都要問.....
1.DEF好唔好?

2.DEF 3X1玩得過??

3.GHI好似搵得多D

:028::028::028:

唔係話你....你係跟樓主心水買既4X1冇問題
我係話果D唔係跟樓主心水買既人.....
入到PO係到問其他場次
引用:
原帖由 地盤新仔 於 2014-7-24 06:54 PM 發表 查看引用來源
問下姐  唔洗抽水既  可以唔應   討論區唔討論  唔通自言自語咩:044::096:

C兄好多FANS:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆