上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  66.7k

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-7 01:31 AM 發表

pm左一個比妳啦
自己慢慢玩啦
不過記住唔好做25仔
比個我得嘛C兄

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-7 01:37 AM 發表

我習慣人加我
這是正常的
我都說過妳可以開通qq交友中心每個月比10元就可以加好多女
哦.........因為我只係唸住add返d朋友...唔係想識好多女
但又add唔到.....真係激氣
thank you for your advice

引用:
原帖由 jimjim888 於 2006-6-7 01:41 AM 發表

比個我得嘛C兄
其實c兄係咪已經拎左好多qq女??做到野未呢?

引用:
原帖由 wonson 於 2006-6-7 01:40 發表

我有 =    =+
呵呵呵
妳有的話得閒就要cam下女女post下相啦師兄:smile_15:

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-7 01:44 發表

哦.........因為我只係唸住add返d朋友...唔係想識好多女
但又add唔到.....真係激氣
thank you for your advice
有機會係妳d朋友set左不加陌生人吧

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 05:22 PM 發表

唔好意為師兄同妳玩,妳唔寫自己係專業人仕  d女都唔會點理妳
以本人來說做地盤電工就話自己係工程師就有錯嫁啦
依乜甘橋啊本人也是做地盤電工都係話話自己係工程師所以都有好多女女add我喎...不過最近失業中....所以依家好少返上去玩啊....有無好工介紹先

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-7 01:48 AM 發表

有機會係妳d朋友set左不加陌生人吧
唔係........我又試過通街add.....但都係伺服器繁忙

引用:
原帖由 hankdon 於 2006-6-7 01:48 發表

依乜甘橋啊本人也是做地盤電工都係話話自己係工程師所以都有好多女女add我喎...不過最近失業中....所以依家好少返上去玩啊....有無好工介紹先
轉去試試做商埸電工呀
係受d氣不過唔錯嫁

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-7 01:49 發表

唔係........我又試過通街add.....但都係伺服器繁忙
妳個網係咩網上網嫁
右或者係妳個qq的問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆