上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  501.4k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-12 02:26 PM 發表 查看引用來源

咁快完? 唔好啩!

第一次完事之後 Eric 點? 有冇後戲? 一齊沖涼?

老公期待咗咁耐,聽完賽後報告又點?
話曬第一次,一定好sweat。

Eric無咩花巧,亦好快射左。但過程係開心架,女性要架係前奏,佢已經滿足左我。至於eric,我相信佢都好滿足啦!上左個我呢個人妻啦!男人射完就開心架啦!

我地無一齊沖涼,再講多一次,女人係無安全感架!我變左隻小狗狗,撲左係eric心口好耐。

Eric有提出過黎多次,但係我話攰,佢又提出要我用口,幫佢口交。佢試我架底線,我唔想咁快,所以拒絕左。淨係幫佢慢慢chok,然後係我面前噴出黎!

師姐講得好詳細,享受齊人之福。分得到身嗎?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-12 04:10 PM 發表 查看引用來源

話曬第一次,一定好sweat。

Eric無咩花巧,亦好快射左。但過程係開心架,女性要架係前奏,佢已經滿足左我。至於eric,我相信佢都好滿足啦!上左個我呢個人妻啦!男人射完就開心架啦!

我地無一齊沖涼,再講多一次 ...
第一次就想用口? Eric 心急咗啲噃!

係咪之前啲曖昧時你講過用口,佢有期待呢?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-12 03:58 PM 發表 查看引用來源

中出?你指唔帶套呀?
是呀,是否好爽呢!

妳成日都想要,會唔會忍唔住人偷食啊

相信你果晚冇留嚮 Eric 度過夜啦

咁 Eric 車你返屋企有冇唔捨得? 要攬攬錫錫一輪先畀你落車?

到現在   覺得對你老公個心  有無變過?

引用:
原帖由 foundation 於 2017-1-12 11:01 PM 發表 查看引用來源
妳成日都想要,會唔會忍唔住人偷食啊
我無話過,你又抽我水

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-13 11:31 AM 發表 查看引用來源

我無話過,你又抽我水
互抽 lol

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-13 12:23 AM 發表 查看引用來源
相信你果晚冇留嚮 Eric 度過夜啦

咁 Eric 車你返屋企有冇唔捨得? 要攬攬錫錫一輪先畀你落車?
Eric車我返屋企,落車前當然有goodbye kiss

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆