上一頁下一頁
發新話題

27/06/2007 , 星期三 , 跑馬地 (Post #355)

收藏  |  訂閱
360  36.7k

睇黎樓主好似 好中意  劍追風......:034: :034:

引用:
原帖由 敷衍 於 2007-5-4 03:45 PM 發表
睇黎樓主好似 好中意  劍追風......:034: :034:
Indeed I am.... I almost got this horse however it finished 2nd few races ago....
I think this horse will win at least once before the end of this season. :098:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-3-19 03:01 PM 發表
06/05/2007 , 星期日 , 跑馬地心水 (Post #260)

第1場 - 3  得眾 + 10  眼鏡之寶 + 7  齊齊掂 + 5  金鷹  
第2場 - 3  新石磨藍 + 4  上浦福將 + 8  晨速 + 5  伯峻寶
第3場 - 6  銀鑽 + 12  劍追風 + 8  ...
第10場 - 12  悉尼新聞 + 4  衝勁直前 + 7  時分秒 + 2  金剛小子

火車兄,今次隻時分秒比鄭雨滇去騎,就算11檔都吾怕,時分秒同鄭雨滇都好[夾]吓,今次必定有賠率,我全日位置重心就係[佢].:122:

大家覺得多快樂有冇位置機
眾所周知呢隻馬潛質非常優厚,可惜傷病困擾
上場復出後勁依然強勁,只是久休關係,前段有小小跟唔上
今次熱身後應會有更好演出,,,,加上呢排達哥成日比人X,一定有分頭
win唔敢講...但我都幾有信心佢入位置
各位點睇?

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-4 05:20 PM 發表

第10場 - 12  悉尼新聞 + 4  衝勁直前 + 7  時分秒 + 2  金剛小子

火車兄,今次隻時分秒比鄭雨滇去騎,就算11檔都吾怕,時分秒同鄭雨滇都好吓,今次必定有賠率,我全日位置重心就係.:122:  
隻時分秒上次跑快活谷想係入面偷位上,點知入面針都插唔入:043: 去泥地隔一隔沙又開飯喇!:071:

引用:
原帖由 apindychow 於 2007-5-4 07:45 PM 發表

隻時分秒上次跑快活谷想係入面偷位上,點知入面針都插唔入:043: 去泥地隔一隔沙又開飯喇!:071:
Another reason I have chosen Time Supreme is because of the bad result from last race (all-weather track) that one is a fake match, and this time is a real race.... watch out!

引用:
原帖由 fifi1234 於 2007-5-4 06:02 PM 發表
大家覺得多快樂有冇位置機
眾所周知呢隻馬潛質非常優厚,可惜傷病困擾
上場復出後勁依然強勁,只是久休關係,前段有小小跟唔上
今次熱身後應會有更好演出,,,,加上呢排達哥成日比人X,一定有分頭
win唔敢講...但 ...
I think a good place chance for this horse.  Last race in fact wasn't too bad.  Weaker opponent in happy valley, inner gate this time and the odd shouldn't be bad either, so i am looking forward to bet on this horse this time :098:

引用:
原帖由 apindychow 於 2007-5-4 07:45 PM 發表

兄弟係我[知心友],呢次11檔,又有錢分,仲[塞車]咩!一定有位置.:041: :098:

第3場 - 6  銀鑽 + 12  劍追風 + 8  威財寶 + 1  糖果博士
第4場 - 2  東莞之威 + 3  真係贏 + 9  紫龍王 + 8  火流星
第5場 -  2  叫關領 + 3  信賴 + 4  草原奔騰 + 12  金錢豹
一定跟:036:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-3-19 03:01 PM 發表
06/05/2007 , 星期日 , 跑馬地心水 (Post #260)

第1場 - 3  得眾 + 10  眼鏡之寶 + 7  齊齊掂 + 5  金鷹  
第2場 - 3  新石磨藍 + 4  上浦福將 + 8  晨速 + 5  伯峻寶
第3場 - 6  銀鑽 + 12  劍追風 + 8  ...
好唔同路.. 不過支持 :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆