上一頁下一頁
發新話題

四街帖

收藏  |  訂閱
488  124.7k

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-11-17 09:51 PM 發表 查看引用來源
不是,是翠華斜對面
去看看先

回覆 381# 的帖子

Sorry, 你說得沒錯,是那大廈

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-11-17 09:46 PM 發表 查看引用來源
昨天下午食左太興旁8樓的141泰菜,見到幾個的質素都唔錯,樣ok索,都大波大籮。我食個件好似好新,好多野都唔識,所以我一於食住上。叫她坐向我大脾,愛撫她十分鐘左右先去沖涼,大波好揸,摸妹妹,不過沒水。 ...
400咁貴:smile_o08:但都恭喜你食到好野!:smile_o12:

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-11-17 09:56 PM 發表 查看引用來源
Sorry, 你說得沒錯,白加士街66
哈哈,我記得嘅,上個月去睇330咋

回覆 384# 的帖子

我都沒太在意價錢,因為我見好多141泰菜都已是388,甚至500。現在回想,好似真係貴左D,不過有質素同服務,都抵!

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-11-17 10:07 PM 發表 查看引用來源
我都沒太在意價錢,因為我見好多141泰菜都已是388,甚至500。現在回想,好似真係貴左D,不過有質素同服務,都抵!
玩得開心就得

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-11-17 10:07 PM 發表 查看引用來源
如果質素高,你又玩得開心,貴D都無問題。

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-11-17 10:17 PM 發表 查看引用來源

如果質素高,你又玩得開心,貴D都無問題。

之前睇過係幾好

回覆 381# 的帖子

早啲睇到報告,禽曰吾驶周圍搵都冇野食啦:smile_o08: 小弟蠢,揾吾到便泰,结果食白果:smile_42: ,後尾返ssp法仔先攪掂小拉莫:smile_35:

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-11-18 12:04 AM 發表 查看引用來源
早啲睇到報告,禽曰吾驶周圍搵都冇野食啦:smile_o08: 小弟蠢,揾吾到便泰,结果食白果:smile_42: ,後尾返ssp法仔先攪掂小拉莫:smile_35:
吾揾禾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆