上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
516  71.6k

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-4 05:36 PM 發表 查看引用來源
獅兄 又有野請教了 希望不吝指點
早前拜讀了 優勢博勝 我相你也是一位出色的 優勢玩家
書中說了 不少技巧 但可以應用在澳門的少之又少 最後我看了以下這個網站給予的澳門 基礎策略表:
http://wizardofmacau.com/ ...
剛出去了 回家再慢慢解答你如果因為我既說話可以改變大家對賭既睇法 我絕不吝嗇

回覆 381# lion449 的帖子

謝謝:014: :014:

回覆 #374: 識睇改變一生の認清賭博 3/10更新第一章 引言

多謝獅兄指教,學習中����

謝指引:uf24:

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-4 05:36 PM 發表 查看引用來源
獅兄 又有野請教了 希望不吝指點
早前拜讀了 優勢博勝 我相你也是一位出色的 優勢玩家
書中說了 不少技巧 但可以應用在澳門的少之又少 最後我看了以下這個網站給予的澳門 基礎策略表:
http://wizardofmacau.com/ ...
在澳門 打bj只要打岩牌 輸率極低 但仍要輸 而且要承受相當大既波幅 一日80注 一個月400注上落真係閒閒地 雖然澳門打不贏 但可以考慮賺福利 (船票餐飲酒店房績分比賽資格等等...)仍然好值得做:014:

回覆 385# lion449 的帖子

嗯 好多 賭職也是這樣說 我最怕就系連基礎策略也錯 那就很大機會輸死了
能指點一下小弟的 基礎策略嗎? 謝謝:029:

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-8 05:50 PM 發表 查看引用來源
嗯 好多 賭職也是這樣說 我最怕就系連基礎策略也錯 那就很大機會輸死了
上網大把 我沒有在手:014:

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-8 05:50 PM 發表 查看引用來源
其實第二章都有講過基基本打法 你唔會20點走去搏牌掛

多謝師兄教學 我想問下 角球嗰條數點計

引用:
原帖由 chiubb159 於 2016-10-10 10:00 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄教學 我想問下 角球嗰條數點計

角球 如果同盤 182水 +14或以上可買 不過最好學左讓球先 比較簡單

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆