上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
516  71.6k

想請教下獅兄...球探睇讓球盤係0.x 或 1.0x ....係咪將佢x2 等於馬會既1.8x 或 2.xx ??

學習中:ub_good:

引用:
原帖由 揚武小邪 於 2016-10-10 04:19 PM 發表 查看引用來源
想請教下獅兄...球探睇讓球盤係0.x 或 1.0x ....係咪將佢x2 等於馬會既1.8x 或 2.xx ??
加1本金即可

回覆 387# lion449 的帖子

感謝 獅兄的指點 個人覺得 A+小數字 (2345) 比較麻煩 =H 14,5,6 比較難搞 加非常易爆個人練習時 幾乎沒有過勝率 能分享下 這幾個的心得嗎? :027:

引用:
原帖由 lion449 於 2016-10-10 05:25 PM 發表 查看引用來源

加1本金即可

明白:131:..........

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-10 06:44 PM 發表 查看引用來源
感謝 獅兄的指點 個人覺得 A+小數字 (2345) 比較麻煩 =H 14,5,6 比較難搞 加非常易爆個人練習時 幾乎沒有過勝率 能分享下 這幾個的心得嗎? :027:
都係多練習便可

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-10 06:44 PM 發表 查看引用來源
有個表 睇下岩唔岩駛

附件

回覆 397# lion449 的帖子

我都系用緊尼個 謝獅兄

Hkdiscuss個邊成日封人ac
,我都要過黎uwants跟獅王兄學野,
不過呢邊咁少人嘅

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2016-10-11 09:52 AM 發表 查看引用來源
Hkdiscuss個邊成日封人ac
,我都要過黎uwants跟獅王兄學野,
不過呢邊咁少人嘅

人少咪好囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆