上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  465.7k

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-7-27 01:28 PM 發表 查看引用來源

YEA , 好衰架 , 整埋D咁既圖 , 搞到人地心思思

睇左呢幅圖 , 個腦突然浮左個故仔出來 :
就話個金融佬有次比老婆點去買餸 , 點知撞到個好正既豬肉西施 ,
個西施又聽到佢電話 , 知佢係金融佬 , 就想借勢裸貼士 ...
金融佬無貼士架 , 但就有扮晒有咁滾左西施上床 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: ...

哈哈, 又會畀你搵到豬肉西施出嚟, 我本來都想用佢做插圖, 不過唔夠上面賣燒肉嗰件淫賤, 同埋冇麻甩佬圍攻 :smile_47::smile_47:

睇咗你嗰條片, 意淫爆曬標, cap咗好多圖, 打算分享解圖, 記者哥哥或姐姐姐真係有料到
以前單睇豬肉西施相, 唔知原來佢仲有個老豆。。 咁唔爭在, 你嗰個金融咸濕佬滾西施上床, 本來係冇位入嘅,
衰在老豆貪錢, 出賣自己個女 :smile_30:

就好似依家咁, 擺個女出嚟做, 係自己當豬肉檔度做生招牌 :smile_30::smile_30:

普羅大眾日常生活嘅社會, 根本好好寫, 因為較貼地容易產生共鳴。。 嗱, 你咪亂嚟呀。。 我話想寫倫敦金呢啲 wechat 欺騙案, 同金融有些少關係, 唔係乜Q "大型商戰(金融)情色小說" 呀 :smile_42:
唔好改我啲字呀

倫敦金美女騙財咸故,可以好多女冩,米兄今鑊無論點都好,子羚小姐呢次點都走唔甩,三、四五場起碼係嘛😍

引用:
原帖由 米高達 於 2018-7-27 09:11 PM 發表 查看引用來源

https://lh4.googleusercontent.com/RRXzNFTYMhnT9LLUoTm8NWqmsxqMFKbdskInrSrH9FlL2oAhG4dBR1hVCJ0eWLbroPwYTvDBFTJfrUgf1B33AsYiHwdEF9O29HSM5xJLxjaoyiVSxrKp65PsZbWbM3OqMq1I_j7s

哈哈, 又會畀你搵到豬肉西施出嚟, 我本來都想用 ...
咁 ... 小弟話晒係台灣生活左5年 , 台灣既野熟少少都好正常姐:smile_35:
(係呢 , 米兄有無興趣寫埋跟車女神???)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過 , 真係好讚同米兄既講法 ... 因為我身邊都有呢種市儈既親人 ,
老實講佢地本身都唔係壞 , 不過一聽到呢D免費午餐 ,
智商就會集體急降 , 然後迫你順從 , 美其名 "為你好" !!!
(我覺得楊思琦搞到今日咁 , 都係多得佢阿媽)

貼地題材個大方向己經唸左 , 係講兼職既故事 , 但未唸好有邊度兼職
... 本來唸係日本澡堂 , 但咁又變得無咁貼地 ...
米兄有無好建議???

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-7-28 12:06 AM 發表 查看引用來源
倫敦金美女騙財咸故,可以好多女冩,米兄今鑊無論點都好,子羚小姐呢次點都走唔甩,三、四五場起碼係嘛😍
咁岩 , 原來大家都係子羚粉:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
不過如果搵佢做女主 , 咁佢係咪要改名???
改名為 "騙子羚" (希望呢個笑話唔會太爛拉)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

等睇倫敦金融胸部

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-7-28 12:06 AM 發表 查看引用來源

阿肯兄,嘩哈哈哈,我知你like子羚小姐,我亦做咗個正爆「黄師傅」外賢內淫人妻嘅形像過佢,無理由捉佢出嚟搞歪佢㗎,係咪先?

多女我都想,亦另有高手有同様提意,其實似「私人會所」咁,亦可以玩三條女,一條主線,三條分線,但玩到咁大,要花好多精神心機,寫劇本咁,留番小弟條嘢硬唔起時,先有咁嘅空閒時間啦 :smile_35:

依家細細地,都未敢開筆呀

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-7-28 09:22 PM 發表 查看引用來源

咁 ... 小弟話晒係台灣生活左5年 , 台灣既野熟少少都好正常姐:smile_35:
(係呢 , 米兄有無興趣寫埋跟車女神???)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過 , 真係好讚同米兄既講法 ... 因為我身邊都有呢種市儈既親人 ,
老實講佢地本身都唔係壞 , 不過一聽到呢D免費午餐 ,
智商 ...
乜嘢係 「跟車女神?? 」:smile_41: , 揸uber車嗰啲 :smile_41::smile_41:
不如你寫囉, 女神揸uber車做兼職, 遇到啲友仔喺後面坐車打JJ :smile_30:
應該好多嘢可以玩到 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-7-28 09:24 PM 發表 查看引用來源

咁岩 , 原來大家都係子羚粉:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
不過如果搵佢做女主 , 咁佢係咪要改名???
改名為 "騙子羚" (希望呢個笑話唔會太爛拉)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35: ...
係呀,好鳩爛嘅 gag  呀,你真係勇氣可嘉呀,唔怕嚇走啲女嘅咩?
女主角,亦即女狐狸,梗係揾件又奸又貪又淫,個個麻甩佬,一見到佢就想「砌」佢一鑊甘嘅「拜金便器級」,先大快人心啦。。

點可以係阿子羚妹子呢

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-7-29 02:48 AM 發表 查看引用來源

收到嘞, 套戲名係叫 "拖地" 吖嗎, 有睇過, 不過成套戲拖地拖到我都無哂記憶, 唔提都唔記得有過呢套戲 :smile_52:
迪兄,無錯嘞,就係嗰套, 係咪你眼紅華叔,所以你將套片嘅記憶,壓縮抗拒保存喺你大腦暗黑位置呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆