上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  245.6k

池田向住老闆講一大番說話,我一啲都唔知佢講乜,似乎向老闆講緊道理,起初老闆無出聲,只係靜靜咁企喺度聽,間中點吓頭。

最後佢俾池田說服咗,好大力誇張咁向池田點頭,批准佢做一啲我目前唔知係乜嘢嘢。

池田說服明老闆,本來好嬲面都紅咗,變成同望住我陰陰笑。

佢望住我身體上上下下咁掃視,我身上面乜都無,俾佢哋兩個評頭品足,感到好羞恥。

除咗羞恥,池田遲遲唔郁手,老闆一直亦都淨喺旁邊睇住,我反為越嚟越驚,唔知又有乜嘢藥物加喺我身上面。

池田攞咗一條紅色布條做嘅「兜擋」出嚟,好似T back咁綁喺我下面,塊布比起老闆嗰條窄好多,又薄好多。

然後再用麻繩喺我對波上面兜去波下面連手臂一齊扎住,然後喺每一隻腳腳眼綁條繩,將我隻腳拉向膊頭,同兜住個波嗰組麻繩綁埋一齊。

我手喺背後面,兩隻腳擘開到盡,腳板朝天咁瞓喺度,然後佢摙住我兩邊腮,迫我擘大口,滴咗兩滴藥喺我脷面。

池田立心要整治我,要我屈服,好似嫌藥落得唔夠多,想再滴多兩滴,老闆起想制止。

「老闆,要記得幫規!」

池田先用日文講咗幾句,之後竟然用廣東話講,似乎唔單止同老闆講,同時要講埋俾我聽。

老闆唯有同意俾池田加藥喺我口裡面。

我憎Leonard,一切嘅不幸喺佢帶俾我,佢又令我想起Leo,如果Leonard唔係咁似Leo,我唔會認識到佢。

我諗番起趁老公唔喺度,同Leo做愛嘅經過,下面竟然有生理反應,暖暖哋有少少發慶,不過感覺同先一晚俾池田搽嘅藥唔同,嗰次係痕,但今晚竟然想做愛。

慾念慢慢高漲起嚟,好空虛,好想有人攬住我,我知道喺嗰幾滴藥水引起,我盡力忍住,想夾埋兩隻腳,但係綁住咗,唔合得埋。

下面越嚟越辛苦,我大力咁呼吸,整整吓就變咗呻吟聲。

附件

無睇一排就就好似轉晒筆風.... 有啲唔慣。

回覆 172# 2dmatchman 的帖子

隔一輪無睇正係解釋筆峰轉嘅原因,阿慧有開始係窩喺屋企,囡囡、老公就係佢全世界,及後入生經歷增加,思想亦漸漸成熟,作都就係順住女主嘅改變而用較成熟嘅用詞。
加插示意圖非作者原意,係代貼樓主手痕嘅產品。

池田將我條「兜擋」布撥埋一邊,然後擘開我大陰唇,將一個好似刷咁嘅嘢放喺我小陰唇中間,好似一個硬毛牙刷,啲刷毛直接掂住陰核。

再將個「兜擋」回復原位,跟住輕拉一吓,個毛刷刷落我陰核度,我即刻震咗一震。

佢知道個毛刷擺啱位,就行開一啲。

我成個人越嚟越熱,腦裡面同Leo,同老公,同「一點綠」,甚至同阿Mark做愛嘅畫面不停出現,甚至諗起老闆條啫啫。

下面開始抽搐,每一次抽搐,個毛刷就刷落我陰核,令我更加需要男人,不停咁呻吟。

附件

池田喺度睇住我嘅淫相,除晒身上和服,索性坐喺我旁邊,快速拉扯我條「兜擋」,使到毛刷不停刷我陰核。

我個心跳到好似就嚟要停,出好多汗,老闆見唔妥,示意池田停手。

池田亦都扐起我背後隻手,把量我嘅脈搏,然後向老闆示意無問題。

佢再就繼續,將條勃起咗嘅啫啫放喺我面上邊,個袋袋晾喺我嘴唇上面。

「自己放入口!」

佢想徹底摧毀我嘅自尊。

我陰道抽搐得好頻密,陰核俾毛刷刺激到漲大。

我呼吸得唔暢順,微微擘大口喘氣,池田鬆弛嘅陰囊跌咗落我微張嘅口度。

逆來順受定係向慾念屈服已經唔重要,客觀事實係我無合埋口,相反,我意識模糊,將口擘得仲大,將粒蛋蛋成粒含咗入口裡面。

「哈哈,乖乖哋聽話咪好囉!」

附件

池田迅速離開我,摸吓我個面,唔係獎勵我,而係話俾我知抵抗只會受更多嘅苦。

目的唔係要佔有我,我屈服咗,仍然將我返轉身趴跪喺床,再攞起繩索出力抽打我朝向天嘅屁股,嚟懲罰我嘅唔服從行為。

新傷舊痕,每打一鞭,我就大叫一聲,抽打咗十幾鞭,佢停低嚟,繩索拋低喺床,將我交番俾老闆。

附件

老闆跪咗上床,雙手捉實我屁股,一吓到底,無留力咁直插入我gap度。

「哈,呵~呵~」

條啫啫填滿晒我陰道,無幾耐,我下面開始好似尋晚咁一吓吓收縮,抽搐對老闆嘅啫啫形成咗吸力,一啜一吸,老闆好興奮,靜止落嚟無抽插,享受好似口交嘅感覺。

一輪之後再唔留情咁用佢嘅鋼珠,刮擦落我陰道壁,我亦都無廉恥咁大叫床,好快就嚟咗一次高潮。

附件

池田亦都不知不覺間爬埋上床,之前佢一直自稱大師,負責綑綁淨心,未攪過我,如果未得到老闆嘅批準,佢斷唔敢咁做。

老闆果然一面從後抽插,同時一手扯住繞住我膊頭嘅繩索,將我上身拉起,方便池田企喺我前面,將佢嗰條仲係軟綿綿嘅啫啫塞入我口,要我同佢口交,攪硬佢條啫啫。

佢同老闆形成好大對比,老闆每一插一抽都牽動我性神經,我唔受控制咁叫出嚟。

我燒到白熱嘅慾火好需要人幫我撲熄,我仼由池田一路玩我對波,一路插我個口,只不過佢攪咗好耐,仲未硬得晒。

附件

佢同老闆交流咗幾句,就瞓平喺床,老闆掹咗條啫出嚟,突然嘅空虛令我難受。

「唔好,老闆,唔好離開我,插我,求你插我⋯⋯」

老闆孔武有力將我抱起, 坐落池田度。

池田喺揸住我對波,向上挺咗好短時間,未射精已經軟咗再硬唔番。

我屁股窿劇痛,老闆一啲潤滑都無就插入我度。

雖然按摩師幫我放鬆屁股眼嘅肌肉,但成效有限,老闆咁插入嚟,我痛之餘,佢亦只係插入咗半個龜頭,就再插唔入,不過佢唔理咁多,㩒住我屁股,唔俾我掙扎,用蠻力從高而下,監硬插入去。

我痛到入心入肺,尤其係嗰一環鋼珠迫開我屁股眼嗰一刻,我痛到大叫,休克咗兩三秒。

老闆都攪到滿頭大汗,不過好似行刑咁攻陷咗我屁股眼,佢好興奮,唔理我生定死,開始抽動。

池田仍然瞓喺我下面,不停錫我對波。

附件

我屁股眼又乾又窄,老闆抽動得一啲都唔暢順,玩咗一陣之後,佢又再插番入我gap gap,之後一路喺我gap gap同屁股窿交替咁插。

池田加多咗份量,雖然藥力持續好耐,亦都開始減退,我心跳減番慢,性興奮直線下降,相對受苦嘅感覺加深,我心裡面十分沮喪。

就算幾持久都會完結,老闆今次選擇喺我個口裡面射精,佢個大龜頭直頭將我成個口填滿,我幾乎呼吸唔到,被迫呑晒啲精落肚。

苦難過咗,我成個人散晒,攰得滯瞓著咗。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆