上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  154.7k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-19 15:46 發表 查看引用來源
點變呢???乜啲男人唔係食開搵開會上癮架咩.....
吸毒咩上癮🤣🤣
咁講我咪好唔正常,無搵女好耐。

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-19 15:35 發表 查看引用來源

我就冇往事可以回味了
就算而家返到公司同啲女同事都唔敢太close, 始終自己膽細
咁就唔好諗咁多,FF下算囉。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 16:01 發表 查看引用來源
咁就唔好諗咁多,FF下算囉。
FF都冇喇, 睇下就算
咁啱今朝見都個華人嘅人妻女同事, 佢生咗3件都仲係好瘦, 但係個胸就算未生前都好有料, 奇怪嘅就係時大時細...可能同仲餵緊人奶嘅關係
今日佢全身都着得好緊身, 所以就凸哂點
不過我都係睇下就算, 因為諗都冇乜作為

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-19 16:17 發表 查看引用來源

FF都冇喇, 睇下就算
咁啱今朝見都個華人嘅人妻女同事, 佢生咗3件都仲係好瘦, 但係個胸就算未生前都好有料, 奇怪嘅就係時大時細...可能同仲餵緊人奶嘅關係
今日佢全身都着得好緊身, 所以就凸哂點
不過我都係睇下就算 ...
咁都幾好喎,艷福無邊,日日都有好嘢睇。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 16:22 發表 查看引用來源
咁都幾好喎,艷福無邊,日日都有好嘢睇。
都唔係嘅, 而且呢個世界仲有好多嘢要我哋去做/面對

以前覺得冇性生活會好慘, 而家發覺有太多嘢更需要去處理

家陣淨係留意啲政治動向都冇哂啲時間

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 16:00 發表 查看引用來源
吸毒咩上癮🤣🤣
咁講我咪好唔正常,無搵女好耐。
始終啲男人有過偷食經驗.....之後話無搵好耐.. 修心養性...做女人嘅係唔會信嘅~~~~

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-19 16:34 發表 查看引用來源
始終啲男人有過偷食經驗.....之後話無搵好耐.. 修心養性...做女人嘅係唔會信嘅~~~~
信不信由你😆😆

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-19 16:34 發表 查看引用來源

都唔係嘅, 而且呢個世界仲有好多嘢要我哋去做/面對

以前覺得冇性生活會好慘, 而家發覺有太多嘢更需要去處理

家陣淨係留意啲政治動向都冇哂啲時間 ...
係度就唔講咩政治,要貼下題引人入性。
無性生活我唔覺得慘,生活也是咁樣過,谷得辛苦咪去打飛機,加上講道德我已經衰梗軌已出,我也不是鼓吹男人去出軌,只係想表達所謂底線係好脆弱。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 15:06 發表 查看引用來源
咁講你應該食過唔少好嘢。
還可以啦!😏😏😏

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-19 17:16 發表 查看引用來源
還可以啦!😏😏😏
分享下嘛,咁多位人夫邊位人夫令你最難忘。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆