上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 14/10/2021 21:59 發表 查看引用來源

師兄,我家陣將呢方面發揮得淋漓盡致係師奶同d阿姨度。哈哈,真係work架。
但都係CK個廣告勁D,果堆胸腹肌,黃蜂腰真係係得輸。搞到我都on fire.
師兄果然係務實派,講得出做得到,阿星都唔弱,成日令到啲叔叔嬸嬸對住阿星依起棚牙。
CK果啲梗係啦,唔靚仔靚女身材好都唔影出嚟啦,唔會揾個人肉水泡或者紙板人出嚟俾人睇囉😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-10-15 10:17 發表 查看引用來源
重有落大雨,車窗響住答答大雨聲,車外矇矇矓矓。然後車窗內蒙上一層霧氣 …
嘩。。下。。。係咪似層相識既景象先😏😏

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-15 10:50 發表 查看引用來源

我一直在醞釀緊心情,跨出第一步去溝女,都要營造一下色膽先。😁
膽色一定夠。。。色膽。。。乜甩左色咩😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-15 11:46 發表 查看引用來源

車震我試過,但今時今日未必敢再試喎。
因現時電話太方便了😂😂

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-15 14:59 發表 查看引用來源

嘩。。下。。。係咪似層相識既景象先😏😏
係咪勾起咗好多回憶先?😂😂😂

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-15 15:00 發表 查看引用來源

膽色一定夠。。。色膽。。。乜甩左色咩😂😂
咪等同嗰D褪色的照片一樣,
不復當年漂亮。😁🤭

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-15 15:01 發表 查看引用來源

因現時電話太方便了😂😂
咪就係,以前俾人見到,咪當真人表演囉!
但依家....😂😂😂

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-15 14:30 發表 查看引用來源

我除咗呢度都唔識去第二度,
不過現在喺呢度,想約下囡囡見面,
都唔係一件容易的事。🤭
李白都講,只要有恆心,鐵柱磨成濕,師兄揀好對象就慢磨佢啦~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-15 14:49 發表 查看引用來源

師兄果然係務實派,講得出做得到,阿星都唔弱,成日令到啲叔叔嬸嬸對住阿星依起棚牙。
CK果啲梗係啦,唔靚仔靚女身材好都唔影出嚟啦,唔會揾個人肉水泡或者紙板人出嚟俾人睇囉😬 ...
其實韓國咖哩啡男星都已操得一身好線條,講真,有身材係bonus黎既。

天氣涼左,而家操就份外舒服添架。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-15 15:01 發表 查看引用來源

因現時電話太方便了😂😂
係,而家車真係貪果下刺激,舒服黎講真係一般。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆