上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 sam7211 於 11/11/2021 09:28 發表 查看引用來源

細佬我經常有呢啲靚女好朋友。🤣🤣🤣
師兄本樹,有咁多機會識靚女😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 11/11/2021 01:22 發表 查看引用來源

冇話題,得個聯絡 number 同number (高度)。

所以你學到嘅就係溝女前,唔該做小小功課,比小小誠意,正如龍兄話,仲要裝備好自己。
做任何事,機會永遠留比有準備的人! ...
注意:豐富話題等你傾(下省69,247,282字)在下鄙人小弟為文學修養極高,樣貌極正常,身材極普通,無不良嗜好,上知天文,下識講中文,現希望與小姐你交個朋友,純粹交友,點到即止,攬住就唔止,如有興趣請電聯。

阿吉貓,好似阿星咁打收唔收貨?你真係要求高,啲人邊有咁好文學修養呢又?😬

我就唔會,費事惹啲麻煩纏身
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-10 14:21 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,始終無可能位位靚女都想食,亦真心有時佢靚,未必等如係自己想要既type。
反而身邊有時朋友會出奇,嘩,你朋友好索喎。.
有時好人卡派左,我對佢好,仲好,因為我唔使理佢諗咩,始終我生活圈子係無事好朋友,有事會幫手既交 ...

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-10 15:29 發表 查看引用來源

哈,師兄有道理,靚女都真係唔一定要食,就好似龍師兄所講,同佢一齊行出嚟啲人眼前一亮,啲羨慕呀妒忌呀不忿呀鹹濕呀嘅眼光真係睇得非常之爽,而且好似阿星呢啲叔叔有個靚女企身邊就更加惹人胡思亂想😬 ...
現實係無可能咩靚女都有下文嘛。
女生吸引,不論來自她的樣貌、身材、還是地位或什麼,我地男人埋身佢地多多少少開心都好都會有警戒心。
咁講真,同靚女同行,有時睇佢地出手,都好有趣架。
我試過有次就咁係街度泊車,有個看更阿叔有意見,我個靚女同事幾句,讚阿叔好人,又叫阿叔行個方便,男人就心軟,就叫我地辦完事好快D返。嘩,我自問我男人同男人傾,好難有呢D效果。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-11 01:27 發表 查看引用來源

各位師兄學嘢啦!高手龍兄咁玩法,直頭令女女當偶像咁傾慕崇拜佢添啦!
我當然唔係高手。
只係好多野從來都係一來一往。我地男人有風度去邀請,女生應約,過程係開心既,自然值得有得keep going既下一round。
我覺得我地男人最緊要表現出我地都可以有無限可能,係睇妳地女生們可唔可以配合到。

問心印象已模糊既索女伴有好多,但最令我記入心既真係無幾多個,最有回憶仲要係往往大家一齊相處一齊玩,多過床上扑左幾多Q玩左幾多招添。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-11 09:29 發表 查看引用來源

龍兄一向非常瞭解女人心,
而且又不急於進攻,
但我感覺呢啲是發自你的內心。👍
簡單D講,我好重視可以令我上心既人,不論佢係朋友,親人定愛人。
以禮相待好少甩拖,通我一開始我會行1,女生回個2,我會誠意地付出4,女生回個5,我好可能已俾個10,所以我不嬲都講我地男人既浪漫細心因子往往都其實來自女生,女生積極回應先係我地男人最大動力去做好多野既泉源。

師兄可能唔知,我對女生既行為,大路既可能會有重複,但其實每個女人我做既都係佢地獨享,唔會相同。
簡單D講,我唔鐘意感情Copy & Paste.

引用:
原帖由 dragonbone 於 11/11/2021 12:19 發表 查看引用來源

現實係無可能咩靚女都有下文嘛。
女生吸引,不論來自她的樣貌、身材、還是地位或什麼,我地男人埋身佢地多多少少開心都好都會有警戒心。
咁講真,同靚女同行,有時睇佢地出手,都好有趣架。
我試過有次就咁係街度泊車,有個看 ...
又咁講,調轉頭位男士係型格,有風度,談吐優雅,女士同佢一齊行都會覺得自己嘅男伴會令佢自豪,姑勿論男伴係咪佢嘅男友老公。

大部份靚女其實都好叻叻呢啲同人打交道嘅技巧,但係好多時只限於對男士差唔多百發百中,對同性又未必有咁好嘅效果😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-11 10:38 發表 查看引用來源

阿星巧認真㗎,催眠無處不在,莫講話一句說話啦,就連一個畫面都可以用嚟催眠啦。你睇?40064127

出完火咪唔記得咗覆囉,查實阿星有冇寫得咁引人入性呢又?😬 ...
嘩,師兄呢D圖係唔係有咩意思架??
睇左係唔係會引發獸性一面??

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-11-11 12:00 發表 查看引用來源
我就唔會,費事惹啲麻煩纏身
師兄,我意思係同佢做朋友,亦可以對佢好。
始終佢靚係佢既事,我對佢好亦因為係朋友。
咁大家一齊出去玩又或共事,其實唔係麻唔麻煩既。
講真,如果話怕佢亂諗,其實有幾何會見靚女長期single,好多時佢地都有拖拍,甩都好,好快又有另一件力追。
我反而都幾鐘意睇追女仔時D男人出咩招,等自己學下野添。

引用:
原帖由 dragonbone 於 11/11/2021 12:39 發表 查看引用來源

嘩,師兄呢D圖係唔係有咩意思架??
睇左係唔係會引發獸性一面??
呢張圖,係用嚟測試潛意識有幾潛嘅,如果阿老潛潛得越深,張圖係睇唔到有咩問題:啲彎曲線果啲係完全睇唔到,即係話壓抑咗好耐,需要嚟阿星度上番10堂8堂催眠工作坊去揾下究竟係咩樹。

相反,如果睇到有偏差,啲線唔直,或者啲格仔同格仔之間有陰影嘅話,即係話呢個人有輕微嘅壓力,需要催眠治療嘅輔助幫手減壓喇。

咁講龍師兄係邊樣呢?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆