上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  300.3k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-4-19 17:23 發表 查看引用來源

男人都差唔多…😔諗乜都一樣…"得失差一線"。
男人係咁架啦!😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-19 17:23 發表 查看引用來源

整緊容,等下先😬
呢個係邊個?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 19/4/2023 17:26 發表 查看引用來源
呢個係邊個?😬
Erieann 呀😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-19 21:28 發表 查看引用來源

Erieann 呀😬40128060
正呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 19/4/2023 23:29 發表 查看引用來源
正呀!😬
梗係啦,榴槤國美女嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-20 00:13 發表 查看引用來源

梗係啦,榴槤國美女嘛😬40128061
漫畫另有一番風情!😬

好多AI 圖都好覩!

引用:
原帖由 licklickson 於 20/4/2023 01:34 發表 查看引用來源
漫畫另有一番風情!😬
非常之好玩😬

引用:
原帖由 egg29 於 20/4/2023 04:28 發表 查看引用來源
好多AI 圖都好覩!
係,依家技術先進,一張相有好多玩法😬

再更新下先~

那些年,星星同學會 第90話

諗下諗下,夜班巴士又到逹,阿星都要落車,慢慢行返屋企。巴士站行返屋企,大大話話都要20分鐘,咁,仲要唔要諗下之前同Joyce發生咩事呢?諗下回味下,都係好嘅,雖然阿星同Joyce只係一齊唔夠半年,呢段短短嘅時間入面令到阿星回味嘅事真係有好多。
……………………

大約12月左右,Grace就放聖誕假返嚟屋企,阿星都信守承諾,喺Grace面前同Joyce保持距離,間唔中互窒下大家,都係點到即止。不過可能阿星真係太鹹濕唔識節制,不時會忍唔住望下Joyce睇下佢有冇望阿星,可惜嘅係,Joyce比起阿星嘅節制能力好,每次阿星偷偷地望佢,佢都從來冇望過阿星呢度。

就好似上次阿星同Joyce同埋Grace兩姊妹去唐人街飲茶咁,阿星都保持得好好㗎,一路都唔表露,係成日望住Joyce啫,估唔到咁都俾Grace發現。或者咁講,熱戀中嘅男仔,其實唔多睇到身邊周圍發生緊咩事,相信Grace其實全程都留意住阿星嘅一舉一動,係阿星自己懶醒,以為自己掩飾得好,諗住冇人知啫。

人就係咁,你留意人,人哋留意你,你以為自己好醒,原來螳螂捕蟬,黃雀在後;阿星就係果隻雄性螳螂,俾隻叫做Joyce嘅雌性螳螂捕食,而後面,仲有一隻叫Grace嘅黃雀。咦,咁阿星隻阿蟬呢,去咗邊樹?

待續😬

Grace大概就係咁嘅身型😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆