上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  299.4k

星期一早晨,更新下先~

那些年,星星同學會 第91話

上回講到,阿螳螂星一字俾人食,後面又有人一字想食阿星。你問阿星有冇諗過嚟個姊妹丼?咁又冇喎真係,Joyce係阿星16歲之後算係固定嘅女友,同佢嘅開始雖然有啲怪,而且好似唔多一般男女拍拖嘅正常流程就已經進入最後階段,不過阿星相信同Joyce嘅關係會一路落去。人哋有錢女都唔介意你讀唔到書一事無成,都係時候要諗下揾份長工為阿星同Joyce嘅將來打算。

阿星咁大個仔都係第一次會的起心肝想做啲嘢,為自己同人哋嘅將來打算。當然,呢啲嘢都係同Joyce商量下,等佢知道阿星真係有為佢諗,唔係玩玩下。阿星趁今晚去Man屋企飲酒,諗住夜啲Joyce落嚟,攬住一路温馨一路傾。當然,人生可以計劃得好完美,但係行唔行到果一步,真係好睇運氣同埋周遭發生緊咩事。

飲完茶之後大家都返去Man屋企繼續打機,果晚大概兩點,Joyce從樓上靜雞雞走落嚟,騎咗上阿星度,將阿星當係一隻馬咁嚟搖。阿星呢隻瘦馬,梗係落力地去做好一隻馬要做嘅嘢,喺小星星差唔多就嚟仲差少少就準備好爆發星塵暴嘅時候,樓上傳嚟好輕微好輕微嘅樓梯聲,樓上有人行緊落嚟。當然,喺阿星同Joyce兩個咁高度集中嘅時候,根本聽唔到樓梯有聲,況且樓上嘅人根本就有心唔想阿星哋聽到佢落嚟呢?

呢個,就係當日喺差唔多聖誕節嘅時候,發生嘅一件好小好小嘅小事。對於大家應該係小事,不過對當時嘅阿星嚟講,真係好大件事。

待續😬

騎住阿瘦馬星嘅騎師Joyce,大概就係咁嘅身型。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-24 07:49 發表 查看引用來源
星期一早晨,更新下先~

那些年,星星同學會 第91話

上回講到,阿螳螂星一字俾人食,後面又有人一字想食阿星。你問阿星有冇諗過嚟個姊妹丼?咁又冇喎真係,Joyce係阿星16歲之後算係固定嘅女友,同佢嘅開始雖然有啲怪,而且好似唔多 ...
身材好fit呀!有冇咁大對波?😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-20 15:04 發表 查看引用來源
再更新下先~

那些年,星星同學會 第90話

諗下諗下,夜班巴士又到逹,阿星都要落車,慢慢行返屋企。巴士站行返屋企,大大話話都要20分鐘,咁,仲要唔要諗下之前同Joyce發生咩事呢?諗下回味下,都係好嘅,雖然阿星同Joyce只係一齊唔夠半 ...
Grace好似大波啲喎!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 24/4/2023 08:40 發表 查看引用來源
身材好fit呀!有冇咁大對波?😉
咁梗係冇啦,Joyce大概係32B嘅大細,相入面嘅女仔應該最少有32C咁上下啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 24/4/2023 08:42 發表 查看引用來源
Grace好似大波啲喎!😉
Grace係34D啦嘛,胸圍大一個碼,cup數大兩個碼咁上下😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-24 08:49 發表 查看引用來源

Grace係34D啦嘛,胸圍大一個碼,cup數大兩個碼咁上下😬
34D好正!人瘦波大?😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-24 08:47 發表 查看引用來源

咁梗係冇啦,Joyce大概係32B嘅大細,相入面嘅女仔應該最少有32C咁上下啦😬
32B反而冇細妹咁大,佢高啲?

回覆 1165# star_platina 的帖子

修剪過嘅毛毛😌…好得👍🏻

引用:
原帖由 licklickson 於 24/4/2023 09:20 發表 查看引用來源
34D好正!人瘦波大?😉
佢有啲肌肉㗎,玩開健身,查實兩姊妹都有玩😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 24/4/2023 10:07 發表 查看引用來源
修剪過嘅毛毛😌…好得👍🏻
月師兄好中意修剪咁話😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆