上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  299.4k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-24 22:34 發表 查看引用來源

Grace就係咁囉😬40128788
都好正喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 24/4/2023 22:41 發表 查看引用來源
都好正喎!😬
總有好多靚女仔喺附近,睇下發唔發掘到啫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-24 22:46 發表 查看引用來源

總有好多靚女仔喺附近,睇下發唔發掘到啫😬
發掘到又未必溝到!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 24/4/2023 22:47 發表 查看引用來源
發掘到又未必溝到!😂
點會呢,真係好容易,令到個女仔打開心扉就得😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-24 23:49 發表 查看引用來源

點會呢,真係好容易,令到個女仔打開心扉就得😬40128789
就係點先可以打開心扉!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 25/4/2023 08:00 發表 查看引用來源
就係點先可以打開心扉!😂
越係娘娘,越要遠離;除非你有萬全把妹之策,有本事令到女仔自動走埋嚟,唔使用錢單靠把口,就可以令到女人一路笑住鬧你打你。

送花送禮陪行街聽心事一概唔做,你唔係玩具熊按摩棒,唔開心想人安慰先揾你,下場只有死路一條,除非你想做步兵,成日喺娘娘左右捕住。

令女仔步入自己格局,令佢跟隨你規矩做事,踩入佢格局只會令你死咗都唔知咩事。

當然,做男人都要有返啲風度,對女伴要體貼,要明確有帶領嘅風範,女人都對有自信而且風度嘅男人有一定程度嘅喜愛,對你放心,自不然乜都聽你講。啱唔啱聽呢?😬

尋晚發生咗件事,阿星今日心情非常之靚,更新多一話先得~

那些年,星星同學會 第92話

諗到呢度,阿星都差唔多行到返屋企,大概兩點幾,望下部龜仔手提電話,都係時候開返部佢。電話一開,即刻有人打嚟,冇錯,係Grace,查實點解唔係Joyce呢?

半夜三更個電話響成咁,鬼殺咁嘈,都係快啲接好。

「喂?」

「你有冇搞錯呀!做咩關咗電話呀?你知唔知我好擔心你嫁?你有冇事呀?」
電話嘅另一邊傳嚟Grace焦急嘅聲音。好明顯,佢又嬲,又擔心,呢啲情緒全部喺佢嘅聲線入面清清楚楚咁傳逹哂俾阿星。

「哦,係呀,梗係頭先喺巴士度瞓著咗唔小心關咗部電話啦,唔好意思。阿星冇事,唔使擔心。」對住Grace,呢啲藉口好容易就有,而且佢又唔會質疑。

「你呀,喺巴士瞓覺都小心啲呀,唔係一陣俾人打劫你呀。」雖然長氣,不過掩飾唔到佢關心阿星嘅態度。

「哦,係嘅係嘅,咁你唔喺度,阿星冇嘢做梗係瞓啦,你喺度就話同你傾偈啫!」呢啲斗轉星移嘅技巧,阿星都略識一二嘅,要氹下Grace其實都真係幾容易。

「依~~~好衰呀你,尋日你冇對住我講嘅~~~」

「好啦,阿星要入屋啦,攰死星啦。」

「咁………好啦,你早啲瞓啦,搭車唔好瞌眼瞓呀,你要同我傾偈嫁。」

都係早啲返入屋,冲個靚涼,打舖靚機先講。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-25 08:14 發表 查看引用來源

越係娘娘,越要遠離;除非你有萬全把妹之策,有本事令到女仔自動走埋嚟,唔使用錢單靠把口,就可以令到女人一路笑住鬧你打你。

送花送禮陪行街聽心事一概唔做,你唔係玩具熊按摩棒,唔開心想人安慰先揾你,下場只有死路一條,除非你 ...
啱聽,不過冇咁嘅本事!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 25/4/2023 08:28 發表 查看引用來源
啱聽,不過冇咁嘅本事!😂
點會呀,師兄應該都識唔少女仔啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-25 08:48 發表 查看引用來源

點會呀,師兄應該都識唔少女仔啦😬
識啫,冇本事引到佢哋埋來!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆