上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.6k

引用:
原帖由 boar36 於 9/2/2022 17:57 發表 查看引用來源
眼花 睛花  全身都花 ......  花Q哂鳥
全身都花,好似佢咁?😬

嘩  ..... 的確喺好花

引用:
原帖由 boar36 於 9/2/2022 20:05 發表 查看引用來源
嘩  ..... 的確喺好花
花有花好,冇花有冇花妙😬

回覆 1203# star_platina 的帖子

嘩!又係星哥征服左既對像?

引用:
原帖由 justinran 於 9/2/2022 22:28 發表 查看引用來源
嘩!又係星哥征服左既對像?
阿星某咁巧福氣啦,邊得嚟咁多女伴呢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-9 18:24 發表 查看引用來源

全身都花,好似佢咁?😬400729594007296040072961
粉紅色乳頭,可遇不可求!😍😍😍😍

引用:
原帖由 chris4296 於 9/2/2022 23:38 發表 查看引用來源
粉紅色乳頭,可遇不可求!😍😍😍😍
淺啡色棗紅色淺橙色都一樣咁吸引星:不管啡色定係白色,好啜就係好好色😬

星期四,暖番少少,阿星同Karry兩個繼續升温。Karry第6話~

Karry 06

相信呢兩個幾星期算係幾快過嘅,因為阿星飛嘅呢幾日,Karry都每朝每晚喺手機應用程式嘅另一邊陪住阿星,每日一早就用非常之少布嘅相片嚟叫醒小星星………應該係叫醒阿星先啱。

Karry中意裸睡,要阿星夜晚都陪佢一齊乜都唔著咁瞓,所以阿星飛咗嘅果個零星期,就連平時著住嘅底衫褲都除埋,實行嚟到陪阿Karry一齊大解放。你問阿星點知道Karry係除哂衫同阿星一樣?唏,大家有個手機,開住個視頻嚟大家一齊上床之前除哂衫啦嘛!

Karry中意上咗床之後用張被包啲唔包啲咁同阿星傾電話,阿星俾佢搞到心郁郁,直頭想伸隻手入個爛舊電話嘅細細個屏幕度,將佢張被一手扯咗落嚟。可惜阿星冇隨意門可以即時走過去捉住佢,亦都冇伸手隨時攞嘢手袋可以隔空揸住…………捉住佢,阿星唯有同小星星兩個雙依唯命,得個睇字。呢啲咁嘅折磨,真係除咗阿Cassy之外都某試過。阿星學阿Karry一樣,用酒店房入面張白色嘅被包住小星星同自己,實行唔話俾佢知小星星有幾忿怒。

喺大家都變成好似BB仔咁赤裸裸嘅情況下,Karry問咗阿星一個問題:「你估下我有幾大呢?」廿八歲吖嘛,之前你都有講過。「唔係呀,你估下我有幾大呀。」你個頭都真係幾大㗎,上次攬住先知。「你呀!詐傻扮矇!」咩呢?你嘅身形雖然唔係一般嘅瘦削女仔,都係size 12咁上下,俾盡你都冇阿奀宜咁大隻,阿星覺得佢大概size 14咁上下啦。Size 12,喺香港可能係大碼,因為以英國呎碼標準,香港嘅女仔大概介乎size 8 到 size 10 咁上下,有啲細粒嘅女仔分分鐘就只有size 6,喺英國連童裝都難買。喺好多香港人眼中,size 12 已經算係肥。雖然Karry係有啲肉地,但對阿星嚟講唔算得上係肥,只係好肉地。Karry聽完之後,哄埋啲個鏡頭度話:「你真唔識定假唔識嫁?我問你呢度呀!」頭先阿星冇睇清楚,Karry哄埋嚟嘅,其實係佢嘅一雙俾張被勉強遮住,但又遮唔哂嘅38D。透過屏幕,阿星勉強睇到俾張被包住,谷咗出嚟嘅事業。然後阿Karry再次開聲:「睇唔睇到呀?估下有幾大?估中有奬!」奬?

正所謂:

兩週之內互傳訊
喜愛裸體入夢鄉
說要英雄行其道
隔空視像來傳情
視不可觸甚折磨
胸前導彈非凡響
猜中尺寸來領獎

金翅睇見都硬鳥
(待續)😬

[attach]40073006[/attach]

早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅睇見都硬鳥!     

兩週之內互傳訊
喜愛裸體入夢鄉
說要英雄行其道
隔空視像來傳情
視不可觸甚折磨
胸前導彈非凡響
猜中尺寸來領獎

回覆 1208# star_platina 的帖子

師兄這個星期有冇同Karry夜晚深入佢再了解呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆