上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.6k

引用:
原帖由 boar36 於 10/2/2022 08:36 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅睇見都硬鳥!     

兩週之內互傳訊
喜愛裸體入夢鄉
說要英雄行其道
隔空視像來傳情
視不可觸甚折磨
胸前導彈非凡響
猜中尺寸來領獎 ...
阿星未睇,小星星都硬頸鳥😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 10/2/2022 12:44 發表 查看引用來源
師兄這個星期有冇同Karry夜晚深入佢再了解呀!
7師兄估下,究竟係阿星深入阿Karry,定係阿Karry深入咗阿星呢?😬

回覆 1212# star_platina 的帖子

通常都係星哥深入人地🤔之後就馴服左人

引用:
原帖由 justinran 於 10/2/2022 15:59 發表 查看引用來源
通常都係星哥深入人地🤔之後就馴服左人
阿星試過一位女伴入咗,但深入唔到,最後俾佢馴服咗阿星😬

回覆 1214# star_platina 的帖子

果位係邊位女伴咁好彩,定係屋企果個?

引用:
原帖由 柒七仔 於 10/2/2022 18:45 發表 查看引用來源
果位係邊位女伴咁好彩,定係屋企果個?
定係咁唔巧彩,阿星嘅baby始終冇緣試到深入就已經同阿星分咗手呢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-10 07:10 發表 查看引用來源
星期四,暖番少少,阿星同Karry兩個繼續升温。Karry第6話~

Karry 06

相信呢兩個幾星期算係幾快過嘅,因為阿星飛嘅呢幾日,Karry都每朝每晚喺手機應用程式嘅另一邊陪住阿星,每日一早就用非常之少布嘅相片嚟叫醒小星星……… ...
點都吾夠 Erieann大?Erieann 最正 星爺有機會再見佢嗎?

引用:
原帖由 benjamin4959 於 11/2/2022 00:31 發表 查看引用來源

點都吾夠 Erieann大?Erieann 最正 星爺有機會再見佢嗎?
到時等下有冇機會再飛榴槤之國😬
[attach]40073087[/attach]

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-11 00:35 發表 查看引用來源

嘩好巨啊 又瘦又大波 星爺一定要重遊Erieann舊地一番

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-11 00:35 發表 查看引用來源

成個籃球貢大,左一巴 右一巴  ...... 即暈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆