上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 6/4/2022 14:28 發表 查看引用來源

舊時d巴士
下層d位仲窄
依家d位雖然寬左
但我都係頂頂地腳
阿星由細到大都只係可以坐果啲面對面嘅對頭位咋,冇就真係苦過弟弟喇,企又頂頭,坐又頂膝頭😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 6/4/2022 14:29 發表 查看引用來源

要抽濕機
阿星某錢,得抽濕咀搏命啜😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-6 13:48 發表 查看引用來源

十幾年前仲係8310年代
點玩都得
8310年代,就真係無野好做,周圍望,仲瞓醒都未到站都似.....
果時安全得多,HAHA...........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-6 13:49 發表 查看引用來源

呢個有難度😂😂
講真,睇戲都兩粒鐘,加埋食野,都已一晚,咁究竟果日睇戲食飯好,定爆房爆佢3粒鐘好,往往都係一個選擇題。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-6 14:15 發表 查看引用來源

咁又係,加上阿星呢啲天生嘅人形活動枕頭手,坐親巴士如果隔離坐個女仔,唔知典解總係會瞓著覺,又唔知典解一定係瞓落阿星手臂度,雖然阿星手臂唔算好肉,但就硬係會有女仔瞓落嚟😬 ...
師兄生得高,我通常都係借膊頭多,所以練番咁上下,好枕好緊要。

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/4/2022 17:08 發表 查看引用來源

師兄生得高,我通常都係借膊頭多,所以練番咁上下,好枕好緊要。
真係有試過有個女仔瞓咗落阿星大脾度,堅尷尬😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-6 17:08 發表 查看引用來源

我以為放工搭巴士成日都瞓著,好容易會唔小心挨住人哋瞓左一程車,好好彩冇比人鬧過仲有時有唔錯嘅待遇添🥰😆

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-6 17:45 發表 查看引用來源

真係有試過有個女仔瞓咗落阿星大脾度,堅尷尬😬
你⋯⋯有冇反應?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-6 13:49 發表 查看引用來源

了鮑魚🤫🤫
鮑魚出晒水💦💦💦💦💦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-6 17:07 發表 查看引用來源

講真,睇戲都兩粒鐘,加埋食野,都已一晚,咁究竟果日睇戲食飯好,定爆房爆佢3粒鐘好,往往都係一個選擇題。
M 到果日咪乖乖睇戲食飯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆