上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-23 13:30 發表 查看引用來源

真係唔講猶自可,一講星扯火,邊樹有人把頭髮咁死長四圍撥嚟撥去打男人手一啲香味都某咁孤寒㗎真係😬
哈!。如果頭髮有香味就話啫。如果唔係避開啲好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-23 16:51 發表 查看引用來源

一定啦,果幾位𡃁妹都知斯文中帶惹火,所以師兄有興趣可以上去幫襯下,我指買個手機殼。
我少用三叔… 不過都可以上去睇睇喎… 嘿嘿。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-24 11:51 發表 查看引用來源

啲小背心呀,吊帶裙呀,真係睇到搖下搖下,唔係阿星搖頭,係啲妹妹……………😬
我昨日响西貢市又見晤到好多搖下搖下添…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-24 11:47 發表 查看引用來源

所以阿星先至忍字唔出聲咁耐啫,阿星明白,所謂嘅舒適距離其實大家都唔同,而且阿星同佢嘅身高大大話話都應該有最少兩呎或以上,如果個女仔矮過5呎5嘅話,咁就真係超過兩呎喇。以一個5呎開外嘅女仔嘅舒適距離嚟講,大概只係兩 ...
HAHA......師兄,事實上好多女生都enjoy被人行注目禮,當然唔係講緊咸濕到極果隻,而我深信部份女生係鐘意吸引一D有水準既獵物,女生唔係怕俾人望或留意既,但異性要有番咁上下會好好多。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-24 11:51 發表 查看引用來源

啲小背心呀,吊帶裙呀,真係睇到搖下搖下,唔係阿星搖頭,係啲妹妹……………😬
無錯。
跑步果D堅吸引,我果邊,有幾個乘涼位同埋買水,就最多人打躉,真係呢~~~~我好鐘意夏天呀~~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-4-25 10:59 發表 查看引用來源
我少用三叔… 不過都可以上去睇睇喎… 嘿嘿。
究竟而家市道好定唔好呢?
我都好想知呢。
但真心講,買新機...... 其實我來來去去都係用果幾個function,係而家好D,銀行股票都轉手機處理呢下係方便左。
但新舊機對我黎講,我試唔出分別。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-4-25 11:01 發表 查看引用來源
一係早一係晏嘛師兄,跑步既人唔鐘意多人係街度既。
我都好怕避人。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 25/4/2022 10:56 發表 查看引用來源
哈!。如果頭髮有香味就話啫。如果唔係避開啲好。
咪就係,又唔係同佢巧熟,整乜鬼企到咁埋鞭打阿星呢😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 25/4/2022 11:01 發表 查看引用來源
家下一日熱過一日,女仔搖得一日多過一日,對於阿星嚟講,真係好………………養眼😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 25/4/2022 13:09 發表 查看引用來源

HAHA......師兄,事實上好多女生都enjoy被人行注目禮,當然唔係講緊咸濕到極果隻,而我深信部份女生係鐘意吸引一D有水準既獵物,女生唔係怕俾人望或留意既,但異性要有番咁上下會好好多。 ...
對於巧多男士嚟講,有靚女睇又真係巧養眼嘅。係阿星睇到某眼睇先咁麻鬼煩煩講人地啫,你話如果阿星同佢差唔多高,啲頭髮鞭鞭打落面度會唔會爽啲呢😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆