上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-10 12:58 發表 查看引用來源
呢幾日,都幾多有趣事。
其中一樣:
朋友s問我,究竟點樣先搵到件好男人呢?嗱,係成人世界,佢呢個問題,其實已包含一定性既條件,佢要搵件好男人,唔係佢想結婚,係想有男人關心下,拖下錫下,而家年代,佢都好明言,床上堅靚正就最好啦,拍拖 ...
以前呢度真係識到人。依家唔知啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-10 12:58 發表 查看引用來源
呢幾日,都幾多有趣事。
其中一樣:
朋友s問我,究竟點樣先搵到件好男人呢?嗱,係成人世界,佢呢個問題,其實已包含一定性既條件,佢要搵件好男人,唔係佢想結婚,係想有男人關心下,拖下錫下,而家年代,佢都好明言,床上堅靚正就最好啦,拍拖 ...
其實,要揾個人長久相處舒服真係唔易。

太多人喜歡新鮮感。新鮮就落力啲。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-10 18:27 發表 查看引用來源
師兄,其實都識到架。
但就可能轉左PM了。
又或要師兄自己主動出手。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-5-11 11:36 發表 查看引用來源
其實,要揾個人長久相處舒服真係唔易。

太多人喜歡新鮮感。新鮮就落力啲。
新鮮感總有一天會過去。
保鮮感就時常都可以有了,問題係...... 點保鮮先?HAHA.............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-12 12:48 發表 查看引用來源

師兄,其實都識到架。
但就可能轉左PM了。
師兄識到咁喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-12 12:48 發表 查看引用來源

師兄,其實都識到架。
但就可能轉左PM了。
師兄識到咁喎。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-10 18:27 發表 查看引用來源
舊時係其他版都識到好多人😆😆
試過30人bbq

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-5 11:07 發表 查看引用來源
最近天氣又轉熱,唔知大家屋企有無蚊,有無咩方法防下呢,我意思唔要插電果隻電子產品,想要天然D既方法。
用手拍扁佢😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-10 11:29 發表 查看引用來源

型爆,可能黎緊有比賽,係唔係呢??
我見好多囡囡都加操,成條山路都係幾人一組咁跑,堅型囉。
而家5月,操起得黎6、7月,剛剛好就索爆啦。
依家都無比賽
有都虛擬或者私房賽
最快都可能有機會渣馬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-4 17:54 發表 查看引用來源

HAHA....... 風扇我都拎去整,頂,拎完流晒汗。
Printer我都拎去,整要500,新既......都係500.......
個師傅講,而家真係無人整野架啦,所以香港多左好多有用既垃圾。
手機啦喎,最近壞左,要整4000......... 我對眼瞪大過塊 ...
不嬲人工貴過料
依家整同買過真係無分別
舊時生活差,好多人都自學整野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆