上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-12 16:23 發表 查看引用來源
識人既文化變左了。
師兄,其實又無變既。
來來去去,唔係討論區,就係wechat, TG果D架啦。
應該講,有心既,就會去搵,去同人傾,啱feel咪覆囉。
女搵男唔同男搵女,男人搵女,公開既有搵,衰左咪打圓場,做朋友遮。
但女唔同,女生主動左唔得,好瘀,私下搵其實都好正路。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-12 16:10 發表 查看引用來源

邊個post咁好傾先?HAHA.....
其實以前引區我都試過,無30人,係10個左右出左去飲野唱K。
反而其他post有約,但無出啦,而家時勢,都唔敢亂gathering。 ...
以前引板熱閙好多。。而家多左其他apps。。分散晒。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-12 16:54 發表 查看引用來源

師兄,其實又無變既。
來來去去,唔係討論區,就係wechat, TG果D架啦。
應該講,有心既,就會去搵,去同人傾,啱feel咪覆囉。
女搵男唔同男搵女,男人搵女,公開既有搵,衰左咪打圓場,做朋友遮。
但女唔同,女生主動左唔得,好瘀,私下搵其實 ...
其實嗰位師兄講得冇錯而家識人嘅文化真係變咗,以前就算喺網上面識到嘅都可以長遠發展落去,而家嗰啲一係就係援交一係就金融雞

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-12 14:20 發表 查看引用來源
師兄識到咁喎。
咁快啲請龍兄飲番餐茶,請教佢啦

或者你開番間舖。可能會有女女主動pm 你。我聽人講做樓主會收到好多pm 㗎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-12 16:10 發表 查看引用來源

邊個post咁好傾先?HAHA.....
其實以前引區我都試過,無30人,係10個左右出左去飲野唱K。
反而其他post有約,但無出啦,而家時勢,都唔敢亂gathering。 ...
學生版,車版,成徵版🤣🤣

引用:

蚊最抵死係瞓左先出手。
我會用香油,但想睇下大家有無其他good idea呢。
煙燻🤭🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-12 16:12 發表 查看引用來源

我都有朋友玩虛擬,但好似少左個氣氛。
希望香港快D有番比賽啦~~~~
而家唯有玩住其他先。
有時虛擬賽
賽會會有日set個補給站
當然呢個係偷雞🤫🤫
拎完野飲就咋咋林走開

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-12 16:16 發表 查看引用來源

上星期整冷氣,1700,但師傅真係身水身汗,我都私人再醒兩舊。
香港人工真係太貴了,師傅都講好少後生入行,但我反而有興趣學下呢D修補野。
而家真係太多電器垃圾呢,早前新聞先講,冰川溶解得好快,大家真係要珍惜地球先得。 ...
其實深水埗好多回收舊電器
整一整當2手賣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-12 16:17 發表 查看引用來源

我都咁上下,但我跑1km多D點都要回一回,雖然來來回回可以keep好耐去跑,但真係好快唔夠氣。
早前我都試左一陣除罩跑,但都唔敢太耐。
除罩跑多數搵d少人地方跑

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-5-12 19:37 發表 查看引用來源

以前引板熱閙好多。。而家多左其他apps。。分散晒。。
以前引板當然正啦。
多女多仔留言,水準又高,一日去幾十頁都係閑事,而家太多野玩,其他途徑搵野食又簡單。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆