上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-12 20:59 發表 查看引用來源
龍師兄最近咁多分享,等阿星都分享下今日所見所聞先~

天時暑熱真係一個好大嘅難題,話說阿星今日一早走出街連續去幾個地方,熱到飲凍茶都買咗3支,仲要唔計去到人地駐站經理各位都非常之關心阿星係咪乾咗水變咗一粒生曬乾海 ...
HAHA.......師兄好耐無見。
而家天氣真係太太太熱,大家都真係要飲多D水。
養眼女生而家已經陸續有黎,正如我老友講,如果遲廿年出世就開心囉,HAHA....

HAHA,師兄有無下文先??

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-7-12 14:56 發表 查看引用來源

咩運動先😂😂

呢個天氣帶口罩都想死😂
帶住做運動隨時命仔都無
一齊做尖嘛…

帶住口罩做唔到運動。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-7-12 16:14 發表 查看引用來源

me too,我完全爆唔起。
戴左口罩,我好快就收皮,後黎唔戴先正常番。
男人都係要唔戴,發揮先正常架嘛。
師兄而家做運動唔使帶罩就好好多。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-12 20:59 發表 查看引用來源
龍師兄最近咁多分享,等阿星都分享下今日所見所聞先~

天時暑熱真係一個好大嘅難題,話說阿星今日一早走出街連續去幾個地方,熱到飲凍茶都買咗3支,仲要唔計去到人地駐站經理各位都非常之關心阿星係咪乾咗水變咗一粒生曬乾海 ...
哈哈,佢係咪用你來遮太陽呢…?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-13 13:58 發表 查看引用來源
師兄而家做運動唔使帶罩就好好多。
政府指引就可以唔戴。
但我都仍然有戴,始終保護自己又要顧及他人,我果度女生鐘意做多過男人,戴住做就安全D囉。
我係有時見無人先唔戴,一人多都係戴番好,多人運動要注意安全。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-13 14:01 發表 查看引用來源
講開遮太陽,我有老友去左某屋宛做救生員,真心正~~~~
唔知換左我地做,會唔會有故仔睇呢,HAHA......

引用:
原帖由 dragonbone 於 13/7/2022 11:30 發表 查看引用來源

HAHA.......師兄好耐無見。
而家天氣真係太太太熱,大家都真係要飲多D水。
養眼女生而家已經陸續有黎,正如我老友講,如果遲廿年出世就開心囉,HAHA....

HAHA,師兄有無下文先?? ...
簡直係無止境的衝動,今日出街又見一個頭戴棒球帽上身著住暗綠色bra top露香肩露小蠻腰露臍加陸軍迷彩緊身褲立體裁剪嘅馬尾女孩fing住對鈦合金大圈圈耳環一字喺度飲冰涼透骨嘅凍水仲要啲倒汗水一滴一滴咁滴落個雖然唔大但點都坐B望C嘅心口上面包住嘅bra top度,唔知個女孩係咁論盡一路飲水一路滴水定係一路由得佢滴出嚟喇。

阿星同身邊嘅幾位男士即時定都眼埋咁吞口水,仲有人吹口哨影佢添😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 13/7/2022 14:01 發表 查看引用來源
如果天口唔熱嘅話,如果阿星唔係一身臭汗嘅話,如果位女孩係阿星嘅情人嘅話,查實阿星都唔多介意嘅,不過真係阿星自己都覺自己有陣除,某理由要強直性椎間盤突出咁要人地聞㗎嘛,雖然阿星以前啲女伴都唔介意阿星陣除😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-7-13 15:10 發表 查看引用來源

講開遮太陽,我有老友去左某屋宛做救生員,真心正~~~~
唔知換左我地做,會唔會有故仔睇呢,HAHA......
救生員同人妻既故事… 都好睇喎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-13 17:40 發表 查看引用來源

如果天口唔熱嘅話,如果阿星唔係一身臭汗嘅話,如果位女孩係阿星嘅情人嘅話,查實阿星都唔多介意嘅,不過真係阿星自己都覺自己有陣除,某理由要強直性椎間盤突出咁要人地聞㗎嘛,雖然阿星以前啲女伴都唔介意阿星陣除😬 ...
可能佢中左招冇左嗅覺呢…哈哈。

不過真係好少人排隊咁貼身。可能怕人打尖。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆