上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-13 16:54 發表 查看引用來源

簡直係無止境的衝動,今日出街又見一個頭戴棒球帽上身著住暗綠色bra top露香肩露小蠻腰露臍加陸軍迷彩緊身褲立體裁剪嘅馬尾女孩fing住對鈦合金大圈圈耳環一字喺度飲冰涼透骨嘅凍水仲要啲倒汗水一滴一滴咁滴落個雖然 ...
師兄有無發現一樣野,女生性感,被人望,其實佢地唔介意仲可能會開心,而佢地介意望果個係唔係好樣衰,好咸濕咁上下打量。
如果望果個係型男,我覺得女生會反望你有無望佢。好多微動作會反映佢地係enjoy緊。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-14 09:17 發表 查看引用來源
救生員同人妻既故事… 都好睇喎。
直情正啦。
早幾年去我朋友會所玩,佢住貝沙灣,個泳池都幾正。
我堅見幾個model身材既女生係度玩同曬,我即時諗,做果度既救生員真係正~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 13/7/2022 15:10 發表 查看引用來源

講開遮太陽,我有老友去左某屋宛做救生員,真心正~~~~
唔知換左我地做,會唔會有故仔睇呢,HAHA......
一陣揾個C9嚟嗌救命仲要指名一定要你去救,唔係寧願沉喺泳池水底做隻水鬼喺度裝啲大隻仔搞啲妹妹仔嚇啲細路仔,咁你唯有勉為其難一手勾住佢條頸好似摔角手咁扯佢上水啦,點知佢仲大隻過你大力過你大胃口過你,一手拉埋你落水底想乘機搏懵,你話如何是好呢😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 14/7/2022 09:21 發表 查看引用來源
可能佢中左招冇左嗅覺呢…哈哈。

不過真係好少人排隊咁貼身。可能怕人打尖。
真係有可能個女仔鼻塞塞,又怕人打尖,仲怕太陽曬到佢冇乜布遮住嘅白滑肌膚,所以先行咁埋。以後阿星都係做返個好人,張開雙手等佢自己投入阿星個懷抱度好喇😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-14 13:18 發表 查看引用來源

一陣揾個C9嚟嗌救命仲要指名一定要你去救,唔係寧願沉喺泳池水底做隻水鬼喺度裝啲大隻仔搞啲妹妹仔嚇啲細路仔,咁你唯有勉為其難一手勾住佢條頸好似摔角手咁扯佢上水啦,點知佢仲大隻過你大力過你大胃口過你,一手拉埋你落 ...
喂,師兄,呢D真係唔出奇喎。
之前我都講過,學校搞左個親子游泳體驗,每個學生由一位家長陪同一齊去玩,果時我一口氣見晒所有學生既阿媽著泳衣,都真係唔好講唔正。我指做救生員啊,HAHA.....因為佢地有得日日睇嘛。

女生遐想聽講頭幾位就係消防,健身教練同埋救生員架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 14/7/2022 11:36 發表 查看引用來源

師兄有無發現一樣野,女生性感,被人望,其實佢地唔介意仲可能會開心,而佢地介意望果個係唔係好樣衰,好咸濕咁上下打量。
如果望果個係型男,我覺得女生會反望你有無望佢。好多微動作會反映佢地係enjoy緊。 ...
著到咁少布,除咗熱,都唔知仲有咩好講,阿星望住佢,唔知典解感覺阿星仲熱過佢,啲汗係咁流…………定係流緊啲其他嘢呢?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 14/7/2022 16:36 發表 查看引用來源

喂,師兄,呢D真係唔出奇喎。
之前我都講過,學校搞左個親子游泳體驗,每個學生由一位家長陪同一齊去玩,果時我一口氣見晒所有學生既阿媽著泳衣,都真係唔好講唔正。我指做救生員啊,HAHA.....因為佢地有得日日睇嘛。

女生遐想 ...
阿星呻笨都呻唔切,當日如果走咗去做消防,今日今日應該係果啲喺消防局入面做步操,一路用手用力㩒住啲隨風飄揚飄逸有誌飄忽無定嘅由右邊撻過去左邊嘅瘦髮唔俾佢地飄下飄下飄走咗咁樣喇😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-14 17:46 發表 查看引用來源

著到咁少布,除咗熱,都唔知仲有咩好講,阿星望住佢,唔知典解感覺阿星仲熱過佢,啲汗係咁流…………定係流緊啲其他嘢呢?😬
HAHA,所以有時我諗,女生性感,都係想男人望。
只係我年紀尷尬,再唔係後生仔,一陣人地一句:阿叔,望咩啊望,我就勁唔好意野喇......HAHA

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-14 17:51 發表 查看引用來源

阿星呻笨都呻唔切,當日如果走咗去做消防,今日今日應該係果啲喺消防局入面做步操,一路用手用力㩒住啲隨風飄揚飄逸有誌飄忽無定嘅由右邊撻過去左邊嘅瘦髮唔俾佢地飄下飄下飄走咗咁樣喇😬 ...
做消防其實危險性係高,所以偉大。
但無番咁上下使命感,一定俾家人反對。
我以前表妹個男友,就係消防,成個吳奇隆,堅型,又大隻,佢仲幾有上進心,會不斷進修,講想有體能得黎盡快升高D,大佬,呢D就溝死女啦,消防仲要多假添喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/7/2022 11:17 發表 查看引用來源

HAHA,所以有時我諗,女生性感,都係想男人望。
只係我年紀尷尬,再唔係後生仔,一陣人地一句:阿叔,望咩啊望,我就勁唔好意野喇......HAHA
呵,阿星已經做咗叔叔好多年,由以前俾女仔撩高佬長腿叔叔到家下唔該借歪叔叔,都真係不知過咗幾多個年頭。阿星叔四圍望就梗㗎啦,唔望又點知有靚女呢?靚女唔係講你喎,講緊佢呀,呢果個(即時手指住一個70幾年前應該都有二八年華過嘅婆婆)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆