上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-19 11:33 發表 查看引用來源

查實阿星都真係冇乜想像力,唔明啲師兄們會中意啲制服誘惑。雖然阿星都曾經有一位女伴喜歡換上唔同嘅服裝去引誘阿星,令到小星星次次都忍唔住星塵爆發,不過對阿星嚟講,因為女伴係佢,而唔係佢著啲咩特別打扮,就已經令到阿星 ...
場景處理題,究竟女生穿起性感內衣,會想男人:

1< 一件件除晒再開波
2< 唔除,欣賞成set內衣加身材下開波
3< 除D唔除D下開波呢?

其實呢條題目問男人先啱。
我就被人投訴剝晒黎砌,佢地講著都要時間,自此之後,我都唔會剝晒,會欣賞下。
但其實我鐘意光豬咁摸女生身體,皮膚滑既真係一流架。皮膚唔滑會點??我又好似無點遇過喎................

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/7/2022 16:00 發表 查看引用來源

可樂仔??黑白森林?HAHA.......
靚仔好品好老公,仲操fit,吸引指數爆標啦,佢都算係我地中佬既指標黎架。
當年套新紮師妹,佢拍埋吳彥祖,都一D唔失禮,而家直情係型。
最近多左人長跑,唔知係唔係有比賽呢?要問下教練師兄先得。 ...
係咪黑白森林呢?阿星記得佢同黃秋生扮演嘅黃薑,可樂仔個老豆好似叫七喜㗎😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/7/2022 16:06 發表 查看引用來源

場景處理題,究竟女生穿起性感內衣,會想男人:

1< 一件件除晒再開波
2< 唔除,欣賞成set內衣加身材下開波
3< 除D唔除D下開波呢?

其實呢條題目問男人先啱。
我就被人投訴剝晒黎砌,佢地講著都要時間,自此之後,我都唔會剝晒, ...
俾阿星揀,一定係逐件逐件慢慢用口除,除乾除淨先開波,雖然一件都唔除都令到阿星好歡喜,而除啲唔除啲又令到阿星好瘋狂喎。

剝光豬就點都係好啲嘅,正所謂玉帛好相見,兩人成一線。除女仔嘅衫都要好有心機慢慢咁除,最好慢到女仔忍唔住要自己除,咁就為之上上大吉喇。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-20 13:32 發表 查看引用來源

俾阿星揀,一定係逐件逐件慢慢用口除,除乾除淨先開波,雖然一件都唔除都令到阿星好歡喜,而除啲唔除啲又令到阿星好瘋狂喎。

剝光豬就點都係好啲嘅,正所謂玉帛好相見,兩人成一線。除女仔嘅衫都要好有心機慢慢咁除,最好慢到女 ...
高手…🤭🤭🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 20/7/2022 13:37 發表 查看引用來源

高手…🤭🤭🤭
月師兄講自己?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-20 13:27 發表 查看引用來源

係咪黑白森林呢?阿星記得佢同黃秋生扮演嘅黃薑,可樂仔個老豆好似叫七喜㗎😬
係,我勁鐘意果個配樂,堅型。
雖然個故仔流流地,HAHA.......
我都幾鐘意佢既,少緋聞,夠正氣同健康,唔錯既男人。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-20 13:32 發表 查看引用來源

剝光豬就點都係好啲嘅,正所謂玉帛好相見,兩人成一線。除女仔嘅衫都要好有心機慢慢咁除,最好慢到女 ...
HAHA,師兄真斯文,我試過扯走既有,試過一邊纏綿一邊除又有,被人投訴後,就唔剝住咁做,但佢又流晒汗,自己熱到唔剝唔得既都有。
但講內衣,黑色唔係我首選,我反而鐘意白色,又或深紅深紫,一係就young到粉色,當然,唔同年齡層著都有好大分別同誘惑。
後生女著太成熟反而唔吸引。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-7-20 13:37 發表 查看引用來源

高手…🤭🤭🤭
師兄先係高手下嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/7/2022 17:57 發表 查看引用來源

HAHA,師兄真斯文,我試過扯走既有,試過一邊纏綿一邊除又有,被人投訴後,就唔剝住咁做,但佢又流晒汗,自己熱到唔剝唔得既都有。
但講內衣,黑色唔係我首選,我反而鐘意白色,又或深紅深紫,一係就young到粉色,當然,唔同年齡層著都有好大 ...
師兄嘅眼光真係相當有品味,似乎師兄係眼利一族,任何女仔都逃唔過龍師兄嘅法眼。

顔色配搭唔係阿星強項,阿星就中意啲內衣鬼鬼馬馬咁樣嘅多過顔色嘅配襯,例如小褲褲中間有開叉諸如此類😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-22 11:52 發表 查看引用來源

師兄嘅眼光真係相當有品味,似乎師兄係眼利一族,任何女仔都逃唔過龍師兄嘅法眼。

顔色配搭唔係阿星強項,阿星就中意啲內衣鬼鬼馬馬咁樣嘅多過顔色嘅配襯,例如小褲褲中間有開叉諸如此類😬 ...
師兄先係食家。
我鐘意欣賞設計,更鐘意運動女生,有線條有健康肌膚呢,成件事會變成件內衣襯得起女生睇上去更吸引,而唔係個女生著左一味只有露肉感。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆