上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 Cindybb78 於 2012-12-30 12:50 PM 發表 查看引用來源

我平時都係,再用手指掃下豆豆,黎咗一次就舒服哂

最緊要舒服:smile_o06:

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-30 12:48 PM 發表 查看引用來源

駛唔駛幫口?:smile_o05:
你要點幫口?我怕越來越大火,哈哈

引用:
原帖由 Cindybb78 於 2012-12-30 12:52 PM 發表 查看引用來源

你要點幫口?我怕越來越大火,哈哈

我最鐘意吸啜
女友都好鐘意:smile_o05:

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-30 12:53 PM 發表 查看引用來源

我最鐘意吸啜
女友都好鐘意:smile_o05:
我都好鐘意,男友成日都會咁,好舒服,好正

辣媽

你訓左?

回覆 8# 的帖子

Come out to have a coffee with you is just want to know u, may be after that I can help you something or you can help me something. :smile_30:

引用:
原帖由 Cindybb78 於 2012-12-30 12:56 PM 發表 查看引用來源

我都好鐘意,男友成日都會咁,好舒服,好正

有時用個鼻頂下粒豆豆添

亞寶

大家覺唔覺得亞寶有古怪?佢好似不停出錢出力帶壞我,有次仲好似講笑咁問我肯唔肯同佢個佬做一次....而家佢個佬返左加拿大,我有D擔心.

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 13:02 發表 查看引用來源
大家覺唔覺得亞寶有古怪?佢好似不停出錢出力帶壞我,有次仲好似講笑咁問我肯唔肯同佢個佬做一次....而家佢個佬返左加拿大,我有D擔心.
等待亞寶同好姐妹一齊侍奉佢老細, so good.

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 01:02 PM 發表 查看引用來源
其實我覺得佢同佢個老公應該玩過換妻......你不如直接問下佢好過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆