上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 30/12/2022 00:49 發表 查看引用來源

你覺得我係咁咩
想當然矣,龍師兄講阿吉貓又高佻又美貌與知性兼備,條龍估計排到去皇崗口岸打個圈返轉頭去到石澳咁上下,阿吉貓應該唔憂選擇😬

引用:
原帖由 bcm 於 30/12/2022 09:44 發表 查看引用來源
無故仔啦,人老豬黃出左故事都無人睇啦
師妹講呢啲,阿星啲故仔就笑大人個口啦,都唔怕醜攞出嚟講,大家分享下啦嘛😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-30 10:45 發表 查看引用來源

HAHA,妳楊過,又楊康,而家無問題架啦,可以安心去玩,我都係好番既其中一個,我即時走去玩,睇下有無腦霧,小許腦霧都唔想啦~~~~
我腦不嬲都霧霧地

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-30 10:46 發表 查看引用來源

咪住先,如果唔靚仔,果方面勁又OK唔OK先?
床上勁可能呢個區大把,我睇親post個個都可以做好耐架。
我唔得要靚仔
當初我同豬公拍拖都係因為佢靚仔,
但當然一齊後先知原來床技都勁就梗係bonus啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-30 10:50 發表 查看引用來源

真心靚到好似連詩雅,周麗琪果D,真係太瘦,行出黎係好睇,但........其他方面就.....
俾我,我好唔公平架,我會要自己fit,但女伴啦喎,我而家都鐘意佢有D肉地,我好怕皮包骨....... ...
連詩雅我見過真人,真係勁勁勁瘦,都幾靚,
但我鐘意佢老公多d家樂正正係我杯茶

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-30 11:15 發表 查看引用來源

師妹講呢啲,阿星啲故仔就笑大人個口啦,都唔怕醜攞出嚟講,大家分享下啦嘛😬
又真係無咩好講,同隻公十幾年,咩姿態前前後後左左右右都試晒,
而家回歸平淡了

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-12-30 10:14 發表 查看引用來源

我沒有六尺高卻會待你好。😂😂
❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-30 11:10 發表 查看引用來源

喜歡嘅女孩子好多,更多嘅係令人憐惜嘅女孩,至於愛,已經好耐冇呢種想法😬
HAHA,師兄比我更識分。
但做人都係簡單D好,我遇過D太熱情,定我太冷靜呢,所以我都唔敢亂黎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-30 11:14 發表 查看引用來源

想當然矣,龍師兄講阿吉貓又高佻又美貌與知性兼備,條龍估計排到去皇崗口岸打個圈返轉頭去到石澳咁上下,阿吉貓應該唔憂選擇😬
師妹係高質架,so far令我有呢個感覺既女生數盡唔多個5人,咁師兄你講嘞。
但我估唔會排咁長條龍囉,因為應該連入閘資格好多都唔過,門檻既野係要有架,免去9流流既都黎排嘛,師妹一早有講佢要求架。

引用:
原帖由 bcm 於 2022-12-30 11:26 發表 查看引用來源
我腦不嬲都霧霧地
女人霧之戀好啊,男人先鐘意,太清醒會無晒味道。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆