上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-19 18:42 發表 查看引用來源

都係嘅,有時冇結局嘅結局,先至係最好嘅結局,有啲夢遺……………係遺憾先啱,先令人珍惜,就好似雪山飛狐咁,究竟胡斐呢一刀,劈唔劈落金面佛苗人鳳度好呢?劈死個外父冇咗個老婆好吖,定係留返個老婆俾外父一劍吉死好啲呢?呢個千古 ...
大團圓係開心,但有d位係開放祖俾自己有個希望或憧憬,好緊要。
雪山我又真係無睇,好睇?我睇得最多係金庸隻鵰喳,哈哈。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-21 04:22 發表 查看引用來源

故事中個姐姐巧溫柔體貼
真係少啲定力都唔掂
其實我識既一半都好得,另外既就好進取,睇妳鐘意邊樣。
文中既游游係身形修長,有d嫵媚,而蜜兒係轉數慢少少,但上圍勁,大部份男人有水抽已好開心。反而我講既小柔最女朋友feel,出黎玩,可能會揀左前2個。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-21 08:56 發表 查看引用來源
咁咪係!比我就上咗先算!😬
3個,上邊個先~🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-21 11:26 發表 查看引用來源

3個,上邊個先~🤣🤣
邊個就手食邊個!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/1/2023 11:19 發表 查看引用來源

係戲院度已好進擊,之後無記錯帶佢去左食常餐----雙蛋夾腸。🤣🤣
最鬼怕啲進擊的姐姐,戲院入面唔俾阿星睇戲,嘥鬼哂囉😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/1/2023 11:21 發表 查看引用來源

大團圓係開心,但有d位係開放祖俾自己有個希望或憧憬,好緊要。
雪山我又真係無睇,好睇?我睇得最多係金庸隻鵰喳,哈哈。
雪山飛狐,係阿星繼笑傲江湖之後最中意嘅金庸武俠小說。阿星喜歡羅生門式嘅敘事技巧,雪山飛狐將呢個方式以中國人武俠世界嚟表達,可惜阿星文筆唔好,寫極都寫唔出呢種意境……………😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-21 11:29 發表 邊個就手食邊個!😬
3個都就手,但只可以揀1個,行規係你可以食,但唔可以貪啊師兄,唔係邊叫揀。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-21 11:54 發表 

最鬼怕啲進擊的姐姐,戲院入面唔俾阿星睇戲,嘥鬼哂囉😬
睇呢d戲,姐姐目的係咩都好清楚啦~
太縮會俾人問係唔係扮野架。🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-21 12:01 發表 查看引用來源

雪山飛狐,係阿星繼笑傲江湖之後最中意嘅金庸武俠小說。阿星喜歡羅生門式嘅敘事技巧,雪山飛狐將呢個方式以中國人武俠世界嚟表達,可惜阿星文筆唔好,寫極都寫唔出呢種意境……………😬 ...
金庸文筆當然好,哈哈,但我都係鐘意佢打到轟轟聲既武打場面,一流。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-21 08:56 發表 查看引用來源
咁咪係!比我就上咗先算!😬
應該佢怕亂食嘢,之後肚痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆